BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Season 46- Μια νέα εποχή

Season 46- Μια νέα εποχή

Set priority
Show messages by
This Post:
00
299692.86 in reply to 299692.84
Date: 8/2/2019 3:45:11 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Χίλια μπράβο Αλέξανδρε, ανεπανάληπτη επιτυχία! (y)
Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ελληνικού μπάζερ, αφού κατ'εμέ ο darkonza είναι ο κορυφαίος μάνατζερ(όλο το πακέτο) του παιχνιδιού, μακράν του δευτέρου!
Καλή επιτυχία στον τελικό! (trophy)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Εντάξει,νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός βέβαια!Αν το έπαιρνα την επόμενη Τετάρτη,σίγουρα θα ήταν μεγάλη επιτυχία!

Σίγουρα ο darkonza έχει γράψει ιστορία στο Β3 και νομίζω ότι κανείς δεν περίμενε ότι θα την πατούσε από Πρίνσετον!

Τώρα για τελικό δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος!Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

This Post:
11
299692.87 in reply to 299692.85
Date: 8/2/2019 3:48:33 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Με τις ατάκες δεν έχω ελπίδες κτλ δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε!
Βλέπω σήμερα 16 αδιάβαστα μηνύματα. Ώπα λέω κάτι θα έγινε!

ΤΕΛΙΚΟΣ Β3

Φίλε δεν έχω λόγια! Δεν έχω λόγια!

Είσαι απλά μοναδικός!!!!

Ευχαριστώ πολύ Στέλιο!!!!

Ούτε εγώ πιστεύω ότι έφτασα τελικό με την ομάδα που έχω φέτος!Οι πραγματικοί μου μισθοί (χωρίς τον ψηλό) αυτοί την στιγμή είναι 600κ φαντάσου!

Ο μόνος που το πίστευε ήταν ο Κοτίδης (εκτός βέβαια από τις λίγες στιγμές που ήταν νηφάλιος)!!! XD

From: Tali-4
This Post:
11
299692.88 in reply to 299692.87
Date: 8/2/2019 9:56:19 AM
Overall Posts Rated:
55
Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία αδερφέ από τους μικρούς της 4ης κατηγορίας...
Το Ελληνικό buzzer μεγαλώνει περισσότερο με αυτό το κατόρθωμα και ευχή όλων είναι να το σηκώσεις...
Θα είμαστε παρών και δίπλα σου την μέρα του αγώνα...

ps σε ψήφισα στης προβλέψεις ότι θα το σηκώσεις, με τον κουβά που τους έριξες 70 θέσεις ανέβηκα για να είμαι στην 22 τώρα...

good luck

This Post:
00
299692.89 in reply to 299692.88
Date: 8/2/2019 11:53:54 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία αδερφέ από τους μικρούς της 4ης κατηγορίας...
Το Ελληνικό buzzer μεγαλώνει περισσότερο με αυτό το κατόρθωμα και ευχή όλων είναι να το σηκώσεις...
Θα είμαστε παρών και δίπλα σου την μέρα του αγώνα...

ps σε ψήφισα στης προβλέψεις ότι θα το σηκώσεις, με τον κουβά που τους έριξες 70 θέσεις ανέβηκα για να είμαι στην 22 τώρα...

good luck

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!

Όντως πρέπει να με πόνταρε πάρα πολύ λίγος κόσμος σε αυτό το ματς και πρέπει να άλλαξε πολύ την κατάταξη! :)

Κοίτα!Αν ήσουν στην 1η 3αδα,θα σου έλεγα να ποντάρεις εναντίον μου,γιατί πιστεύω ότι θα χάσω και εύκολα μάλιστα!Αλλά από την 22,καλά κάνεις!Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!!Λογικά και πάλι οι πιο πολλοί θα ποντάρουν εναντίον μου πάλι!

This Post:
44
299692.90 in reply to 299692.89
Date: 8/2/2019 12:16:27 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Εννοείται ότι περιμένουμε ανάλυση πριν το παιχνίδι για το πώς προετοίμασε ο Κοτιδης την ομάδα να κατέβει στον μεγάλο τελικό. Δεν ζεις συχνά τέτοιες στιγμές

This Post:
33
299692.91 in reply to 299692.90
Date: 8/2/2019 1:00:04 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εννοείται ότι περιμένουμε ανάλυση πριν το παιχνίδι για το πώς προετοίμασε ο Κοτιδης την ομάδα να κατέβει στον μεγάλο τελικό. Δεν ζεις συχνά τέτοιες στιγμές

Είναι λίγο δύσκολο να μπεις στο μυαλό του πάνσοφου!

Να φανταστείς στον ημιτελικό τον είχαμε χάσει και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο εντελώς τύφλα και ούρλιαζε ''ΠΡΙΝΣΕΤΟΝ!!!ΠΡΙΝΣΕΤΟΝ ΓΜΤΧ ΣΑΣ!!!ΠΑΙΞΤΕ ΠΡΙΝΣΕΤΟΝ ΩΡΕ!!!!!!'' :+(

Οι Πολωνοί τον άκουσαν!''Who is this crazy,weird old man????''...ρώτησε ο προπονητής τους!!!

''Kotidis!!!!He is the president of the Greek Club!!And he says that they will play Princeton,but i think he is very drunk!What should we do???..ρώτησε ο chief scout!!

''It is a bluff!!I am sure!!Just stick to the plan!They will attack in the paint...είπε με σιγουριά ο κόουτς!!

Όπως καταλαβαίνεις ο πάνσοφος ανακοίνωσε το σύστημα που θα παίξουμε ταυτόχρονα σε εμάς και τους αντιπάλους γιατί έτσι του κάπνισε!!!

Δυστυχώς έχουμε χάσει τα ίχνη του μετά από αυτό τον αγώνα,αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι καλά και σύντομα θα σκάσει μύτη στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!Πρόφανώς και θα υπάρξει ενημέρωση για τις κινήσεις του όταν εμφανιστεί.... XD

Last edited by ALEXANDROS7 at 8/2/2019 1:01:44 PM

This Post:
22
299692.92 in reply to 299692.91
Date: 8/3/2019 4:37:42 PM
Overall Posts Rated:
5555
24 sms ??? Ούτε διακοπές να μην κάνω?
>Που να φανταστώ Αυγουστιατικα ότι ο ALEX πάει να μας τρελάνει!
Τίποτα εδώ που εφτασες έστω και χωρίς τον νέο παίκτη πας να το πάρεις!
>Ο Ιρανός έχει τους παίκτες και εσύ τους άσους στο μανίκι!
Ο Ιρανός είναι μόνος του και εσύ έχεις οοολουυς εμάς για θετική ενεργεία!
Ο Ιρανός τώρα μαθαίνει τη λέξη διαιτησία στα αγγλικά και εσύ έχεις χάσει το Κοτίδη από την επόμενη του ημιτελικού!
Και κάτι μου λέει ότι θα τον ξαναδείς λίγο πριν τον αγώνα να έρχεται αγκαζέ με τους διαιτητές!!!
>FORZA στον τελικό και με την κούπα!!!

This Post:
22
299692.93 in reply to 299692.92
Date: 8/4/2019 8:45:32 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
24 sms ??? Ούτε διακοπές να μην κάνω?
>Που να φανταστώ Αυγουστιατικα ότι ο ALEX πάει να μας τρελάνει! 8}
Τίποτα εδώ που εφτασες έστω και χωρίς τον νέο παίκτη πας να το πάρεις!
>Ο Ιρανός έχει τους παίκτες και εσύ τους άσους στο μανίκι!
Ο Ιρανός είναι μόνος του και εσύ έχεις οοολουυς εμάς για θετική ενεργεία! :)
Ο Ιρανός τώρα μαθαίνει τη λέξη διαιτησία στα αγγλικά και εσύ έχεις χάσει το Κοτίδη από την επόμενη του ημιτελικού!
Και κάτι μου λέει ότι θα τον ξαναδείς λίγο πριν τον αγώνα να έρχεται αγκαζέ με τους διαιτητές!!! B)
>FORZA στον τελικό και με την κούπα!!! (trophy)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δυστυχώς ο πάνσοφος γέροντας είναι ακόμα άφαντος και αν δεν εμφανιστεί σύντομα δεν θα έχουμε τύχη στον τελικό! :(

Πάντως έχουν διαρρεύσει φήμες ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία δέχεται ισχυρές πιέσεις να ορίσει στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων τον Σέρβο Ταπαίρνοβιτς,τον Πολωνο Μιζόφσκι και τον Κινέζο Σφα-γι ως τριάδα!!Έαν αυτό αληθεύει,τότε σίγουρα ο Κοτίδης κρύβεται από πίσω γιατί αυτοί οι τρεις ανήκουν στο άρμα του.... B)

This Post:
33
299692.94 in reply to 299692.93
Date: 8/5/2019 12:25:32 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΘΑ ΝΑΑΑΑ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!.....ούρλιαξε τρέχοντας πανικόβλητος ο κυρ-Μήτσος ο γιδοβοσκός!!! (:|

Μία περίεργη φιγούρα προκάλεσε αυτόν τον πανικό στο KARAISKAKIS...Ένας κοντόσωμος τύπος με μια αρχαιολληνική ενδυμασία μάχης προχωρούσε αργά κραδαίνοντας απειλητικά το σπαθί του!Φορούσε περικεφαλαία,έναν ορειχάλκινο κωδωνόσχηνο θώρακα, περικνημίδες και σανδάλια!Στο ένα χέρι κρατούσε μια τεράστια ασπίδα και στο άλλο ένα μεγάλο σπαθι....

''ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΩΡΕ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???''...ούρλιαξε!!!''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ,ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΕΡΣΙΚΑ!!!ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ,ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ!!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΛΟΙ!!!!!!....''πρόσταξε!!! :+(

Οι παίχτες τον παρακολουθούσαν παραξενεμένοι, ενώ τον πάνσοφο (ε ναι,ο Κοτίδης ήταν φυσικά ο αρχαίος) τον ακολουθούσαν αχθοφόροι που κουβαλούσαν αγάλματα,προτομές και τόμους χοντρών βιβλίων τα οποία μοίρασαν με διαταγή του σε όλους...

''ΤΟ KARASKAKIS θα διακοσμηθεί με αγάλματα και προτομές του Λεωνίδα,του Θεμιστοκλή,του Μιλτιάδη και όλων των άλλων ηρώων που απώθησαν τους Πέρσες ως πηγή έμπνευσης''...ανακοίνωσε!!!Επίσης,ως αύριο θέλω όλοι να ξέρετε απ'έξω και ανακατωτά όλη την ιστορία των Ελληνοπερσικών πολέμων!!Θα εξεταστείτε αύριο σε γραπτό διαγώνισμα..Σημειώστε τα SOS: ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ, ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!!...... O^*

Ρε Κοτίδη!!!Το έχεις χάσει τελείως???Αύριο παίζουμε τον 1ο τελικό και εσύ πάλι μαλ@@κίζεσαι???Και άντε να το δώσουν το διαγώνισμα!Αν δεν περάσουν τι θα γίνει??Δεν θα παίξουν στο Β3??7 παίχτες έχουμε όλους και όλους και οι 6 είναι ξένοι''...του είπα!''Ασε το άλλο!!!! Που στον π@@τσο είχες χαθεί τόσο καιρό???Από Τετάρτη είχες χαθεί!Σε ψάχνει μέχρι και η Νικολούλη''...

''ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ!ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ''...απάντησε ο Κοτίδης!!!''Η αλήθεια είναι ότι Τετάρτη ήπια κάτι παραπάνω από την χαρά μου''..παραδέχτηκε!''Την Πέμπτη ξύπνησα στο Αμπου Ντάμπι χωρίς να θυμάμαι πως βρέθηκα εκεί!Όμως δεν κάθισα με σταυρωμένα τα χέρια!Κοντά ήταν άλλωστε και πήγα στο Ιραν!!Μεταμφιέστηκα σε Πέρση επαίτη και στρατοπέδευσα έξω από το γήπεδο του εχθρού μας λειτουργώντας ως μυστικός πράκτωρ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΑ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΑ!!!!!!!!...μου απάντησε οργισμένος!!! :@

Αυτά ήταν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα,2 μέρες πριν από τον τελικό του Β3!!!Αύριο το πρωί δυστυχώς οι παίχτες θα δώσουν γραπτό διαγώνισμα για την ιστορία των Ελληνοπερσικών πολέμων, το απόγευμα θα δώσουμε τον 1ο τελικό του Ελληνικού πρωταθλήματος και έπειτα θα ταξιδέψουμε για το ματς εναντίον της Περσικής υπερδύναμης...

Σίγουρα τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς...Όμως υπήρχε ένα πράγμα που μας έδινε θάρρος...Δεν είμασταν μόνοι...Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ,Ο ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ!!!!! (j)

This Post:
00
299692.96 in reply to 299692.95
Date: 8/6/2019 12:08:34 PM
Overall Posts Rated:
747747
Ρε φίλε ατυχία δύσκολα τώρα αλλά όλα γίνονται

***i'm possible nothing is impossible ***
Advertisement