BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (3)

[NT] Говорилня (3)

Set priority
Show messages by
From: Garich

This Post:
00
301138.86 in reply to 301138.85
Date: 12/2/2019 10:27:20 AM
Overall Posts Rated:
3333
Да пожелаем успех на националните гарнитури през започващив за тях днес сезон 48! Много победи и радостни моменти за феновете. Стискаме палци!

И аз тъкмо това щях да пиша. Да пожелаем успех на националите. Аз продължавам да следя с по-голям интерес най-вече младежите, където има и мои играчи. А дали ще доживея да видя играч при мъжете - тепърва ще видим. Интересно е че и двамата селекционери почват със сравнително нисък процент на одобрение: 58% за младежите и 59% за мъжете. Едва 7 от 12 мениджъри одобряват Baluka и само 13 от 22 одобряват stiwi.

Дали поредния сезон ще донесе разочарование или щастливи моменти - един Рандъм знае!

Last edited by Garich at 12/2/2019 10:29:26 AM

From: Orgon

This Post:
00
301138.87 in reply to 301138.86
Date: 12/2/2019 10:47:25 AM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Аз също следя с по-голям интерес младежите. Мъжете не са приоритет на моя фенски фокус на този етап, но все пак хвърлям по едно око и на техните резултати. А за другото, надявам се ,че няма да разчитаме на рандома само все пак. Защото преди изборите говорихме за това,как е редно да се даде на един човек доверие поне от два мандата за да се видят резултатите му, и в тази връзка аз лично реших ,че е правилно
Младежите да си останат със същия мениджър точно във връзка с тои да видим резултата.
Така,че резултатите този и следващия сезон според мен трябва да се разглеждат като постижение на човека ,селектирал този отбор и водил комуникация с трениращите.
Успех още веднъж!

Message deleted
This Post:
00
301138.90 in reply to 301138.89
Date: 12/2/2019 2:21:13 PM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Някой има ли представа какво се случва с U21?
Загуба днес с 31 точки , след като завършихме и предния сезон с 4 поредни и то все с разлика:(

Последната ни победа датира от Септември месец, а това е почти цял сезон в играта.
А последната победа срещу по -стойностен отбор е от 4 март, когато победихме Колумбия ,17ти в ранглистата по онова време.
А имаше времена ,когато и днешния съперник побеждавахме.

http://buzzerbeater.com/match/48508/boxscore.aspx
Мача е от сезон 44. Съперника същия. Само победителя различен

Last edited by Orgon at 12/2/2019 2:30:52 PM

From: nikito

This Post:
00
301138.91 in reply to 301138.90
Date: 12/2/2019 4:25:36 PM
BALKAN Botevgrad
II.2
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
BALKAN Botevgrad II
С оглед тактиката, според мен сме се надявали на чудо
Смисъл, че си пазим ентусиазма за по-важните мачове и сме играли пик, докато Босна са си играли. Нека и тренера се изкаже.

From: Garich

This Post:
00
301138.93 in reply to 301138.92
Date: 12/2/2019 4:58:32 PM
Overall Posts Rated:
3333
Стани политик

Бъркаш тотото и зоната като гост с по-малко усилие и логично си отнасяш 30 разлика за "Здравей!". Ако това не ти е ясно, аз съм ужасно щастлив че се отказа от надпреварата за национален треньор. Ако пък го разбираш, поста ти грам не ти прави чест. Лично за мен грам няма значение - IRL-работата ми е да общувам с хора и ти си пример от учебниците.

Ако искаш дискусия, а не реваншизъм, можеш да попиташ тренерО защо играем зона и тото с по-малко усилие. Обаче тоя въпрос първи се сещам да го задам аз, а не ти.... което пак ме връща на предния параграф.

Бъди здрав!

Само май не сме били гост, ами е на неутрален терен.

Аз лично гледах моите атакуващи защитници и никак не съм доволен. Знам че сигурно играе зара и личните качества едва ли влияят на индивидуалното представяне, но някак си не ми се връзва най-добрия ми стрелец да е с 0-3 опита за 2 точки 0-3 опита за 3 точки и 0 точки в края на мача (за Стоян Павлов говоря).

Определено е можело да играем по-дефанзивно и според мен беше излишен риск. Според мен загуба срещу първия в групата влиза в плановете на селекционера, но можеше да е с по-малка разлика и бавно темпо на игра щеше да ни устройва повече.

This Post:
00
301138.94 in reply to 301138.92
Date: 12/2/2019 6:20:21 PM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Отзад напред! Благодаря за пожеланието-радвам се на отлично здраве, пожелавам същото и на теб!

Относно тактиката ми е ясно,че всичко,което може е сбъркано в тоя мач. Ето няколко точки, които можем да дебатираме ако искаш щото така наречения тренерО явно няма да се включи днес, нищо ,че най-силното му качество било общуването.

1) Играем външна защита и очакваме противника ни да играе външна тактика, при положение,че е видно, че единствения му по-класен от нашите играч е център?
2)играем с възможно най-бързата тактика в нападение мач,в който единствената ни цел е да загубим с по-малко разлика?
3) След като сваляме гащи на т.нар по-силни отбори ( за мен днешния съперник не е непреодолим) , на какво точно класиране се надяваме? 4 място може би ни подхожда идеално?
... Ще пропусна анализа ти за мен , защото грам не ме вълнува и няма общо с темата , по -която явно не си толкова компетентен за колкото се опитваш да се представиш.
Смени си работата ;)

Advertisement