@Αλεξανδρος
Βασικα δεν μου λυνεις την απορια να ξερω τι να κανω κι εγω :P
για ποιο πράγμα?
βασικά για το β3 μόνο αν το κατακτήσεις παίρνεις αξιόλογο ποσό.εγώ ήμουν τυχερός και το πήρα μια φορά.τα λεφτά αν πας τελικό και το χασεις είναι ίδια με το ελληνικό κύπελλο σχεδόν.
όντως είναι λίγα τα λεφτά,αλλά μάλλλον έχει την λογική να μην αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα όσοι συμμετέχουν συχνά στο β3.σκέψου επί 7 σεζόν έκανα 7-1 ή 8-0 και προχωρούσα και μακριά.αν μου δίναν τεράστια ποσά,θα είχα ξεφύγει οικονομικά από όλους.σαν το τσαμπιονς λιγκ ένα πραγμα.
πάντως θα μπορούσαν να δίνουν κάτι παραπάνω.άσε που ξενέρωσα που δεν δίνουν καν μια δωρεάν συνδρομη.ένας στις τόσες χιλιάδες κερδίζει κάθε σεζόν το β3 και τσιγκουνευονται να τη δώσουν.το μόνο που πήρα ήταν η φάτσα του Γιέρελ στην αρχική σελίδα.
υγ1 πιο πολλά κέρδιζα όταν είχα τεράστιο μπάτζετ και κέρδιζα,παρά τώρα.το μυστικό είναι να κερδίζεις εδώ συνέχεια και να μην αφήνεις κανέναν να σου παρει το πρωτάθλημα
υγ2 έχει ανέβει το φόρουμ μετά από πολύ καιρό.δυστυχ'ως εγώ με το εικονικό πληκτρολόγιο παιδεύομαι να γράψω πολλά.αλλά θα προσπαθήσω να συμμετέχω λιγάκι.