Raja, dodjosmo i do kraja prve sezone KingKenny kupa.
Organizacija je sigurno mogla biti puno bolja (prije svega mislim na redovnije izvjestaje sa tabelama), ali mislim da je ideja generalno dobra i nastavit cu sa njom i u drugoj sezoni svog mandata. SVako kolo smo imali po desetak stalnih igraca, te par letecih, te se nadam da cemo zainteresovati jos nekoga da se prikljuci i isprati tekme reprezentacije. Otvoren sam za sve prijedloge za unaprijedjenje takmicenja/bodova, preko mejla ili foruma.
Krenuo sam da pravim detaljnu tabelu i kontrolisem sve rezultate da slucajno jedan bod ne bi promakao, ali stvarno sampionska gesta Topnika me je uskratila muka. Cestitke tebi prije svega na pobjedi, ostat ces upisan u historiji kao sampion, ali i gospodin.
Zadovoljstvo mi je jos vece sto cu Culesu proslijediti nagradu, s obzirom da sam mu sigurno kroz ligu nanjeo odredjen bol, ali zasluzuje sav respekt i za vodjenje ekipe, ali i za brigu oko vise reprezentativaca koje je sigurno unaprijedio i odrzavao formu maksimalno koliko je mogao.
Kako bi zaokruzili nagrade, za trud i nesebicnu pomoc oko bodovanja iako to niko nije trazio, dodjelit cemo i 3-mjesecne supportere Enynhu i Tursi. Hvala momci! (nagrade svima ocekujte najkasnije do kraja sedmice).
Nadam se da smo za 1% digli interesovanje zajednice a uskoro vise detalja oko nove sezone.
Last edited by King Kenny at 2/8/2023 6:31:00 PM