ali je on izgleda brze bolje doshao sebi ophodjenjem prema kotoru istovetnim nachinom za koji smatra da se "magichna druzina" ophodila prema njemu, a koji toliko mrzi.
upravo iz tog razloga, a ne želeći da se borim za ozzijevo poštovanje, sam lupao one gluposti o treningu zona!!!
I da, pomenuta saradnja sa Bilom. Vidim da kandidati bulazne o pravljenju igracha za Bila?!? Gluposti, niti ste im vi treneri niti je ovo pravi zivot, pa de se oni kale.
ne znam na koje kandidate misliš??? ali ako govoriš i o meni (pošto mislim da sam to pomenuo u nekom od onih ironičnih postova), objasniću ti moj stav o tom pitanju!!!
i ja mislim da se u U21 ne mogu praviti igrači za seniorsku reprezentaciju, zato sam u svom programu i neveo da će cilj biti plasman na evropsko prvenstvo (dakle isključivo ću pokušati da ostvarim što bolje rezultate!!!).
ipak, ono što se može uraditi vezano za pravljenje igrača za bila je da se napravi baza od najboljih mladih košarkaša u bb-srbiji (recimo njih 50 ili možda i više) i u saradnji sa njihovim klubovima (menadžerima) voditi brigu o njihovom napredovanju!
dakle, selektor U21 reprezentacije bi najveći posao imao da sarađuje sa vlasnicima talentovanih srba i da raznim savetima, predlozima, uputstvima utiče na razvoj istih!
shodno ovome, prednost u U21 reprezentaciji bi imali pre svih oni igrači čiji su menadžeri spremni na saradnju sa U21 selektorom! bolje lošiji igrač koji će se maximalno dobro trenirati, nego neki dobar čiji menadžer neće da prihvata savete (pa mu recimo zbog boljih rezultata ekipe trenira malo kondiciju, malo formu, a za to vreme primarni skilovi stoje)!
Mlada bi morala da bude svojevrsna "B" selekcija, jer nam je i "A" zapravo mlada, tako da svi koji su kod Bila na shirem spisku ovde dobiju priliku i pokazu koliko mogu.
nosioci ove U21 reprezentacije bi bili ti igrači sa bilovog šireg spika (njih 6-7), ali bi se veoma mnogo prostora ostavilo za one koji imaju 18 god (ove godine izvučeni sa drafta) i o čijem bi se razvoju od početka vodilo računa!
nadam se da si zadovoljan odgovorima...