Nejsou podobné uražené reakce trochu dětinské?
Nějak jsem nepochopil, co z toho, co bylo v tom příspěvku považuješ za uraženou reakci? Nebo to je reakce na něco jiného?
Jak jsem psal, s GM konzultuji postup, co by bylo, kdybych odešel v průběhu období. Takže případné odstoupení v průběhu bude jen za předpokladu, že další postup bude přijatelný. Hlavní kritérium přijatelnosti je pro mě to, aby nepanovalo žádné období bezvládí a někdo plynule tým převzal. Osobně považuji za nejlepší řešení předčasné volby mezi sezonama. Pokud GM přijdou s variantou mpesa, musel bych si to nejprve s ním probrat a taky zjistit názor komunity na tuhle variantu.
Slušné by taky bylo, kdyby lidi něco dělali pro repre, těch, vůči kterým bych se mohl cítit nějak blbě, není moc. Když to vezmu z širšího okruhu, tak 39 (protože jsem si ve volbách dal 1 hlas sám), ale i mezi těmi 39 budou takoví, co mi sice dali hlas, ale pro NT nedělají nic.
V poslední době jsem si oblíbil hlasování, tak tady jedno zase dám, ať se podle něj můžu rozhodnout, až budu mít dostatek informací od GM.
Edit: Navíc by MVP konečně viděl, co se stane, až zbotuju :-D Tak aspoň jeden manažer by měl radost.
Last edited by rwystyrk at 10/5/2011 8:11:47 AM