napisalem do gm', on odeslal do bb'kow...tylko nie wiem jak na tamtym zagranicznym forum mozna postowac,ang. znam bdb ale nie widze nigdzie opcji "postowania"...?...zreszta nie wazne bo watpie aby udzielono mi jakies pomocy konkretnej...
Teraz to chyba sobie jaja robisz.
Tak jak podałem Ci w mailu - forum "Bugs, bugs, bugs". Zakładasz nowy wątek i opisujesz sprawę. Wątek jest regularnie czytany przez BB'ków. Natychmiast sprawdzą bazę danych Twojego klubu i historię danego zawodnika. Błyskawicznie dostaniesz też odpowiedź.
Skoro znasz bdb ang., to nie ma problemu. Jak nie znasz, to napiszę tekst za Ciebie.
Gdyby mojemu zawodnikowi coś takiego się przytrafiło, to już byłoby mnie tam pełno :)
Chyba, że coś Ci się po prostu pokićkało i cudowny to on miał być po kilku treningach. Albo ma nie 20 a 45 lat i umiejętności mu ostro spadają.
Więc proszę bez tekstów "odeslal do bb'kow" i "nie widze nigdzie opcij "postowania"" czy "watpie aby udzielono mi jakiejs pomocy konkretnej", bo gdybyś był pewny, że się nie mylisz co do umiejętności zawodnika, to czegoś takiego byś nie napisał.