Nakon današnjeg ićivljavanja nad Azerbajđanom vrijeme je pomladiti momcad.
Do kraja tjedna cemo upotpuniti momcad mladicima koji su spremni za bitku u utjesnom turniru.
Sto se tice ovogodisnjih igraca sve pohvale, napokon jedna super kvalitetna momcad. Iskreno sam iznenađen koliko su susretljivi bili manager i ove godine.
Sto se tice isticanja nekih lica definitivno tu su Dolenc koji je suvereno drzao i formu a i popupove tjekom cijele sezone.
Budanovic, prava panjina koja nam je falila ovih par sezona, forma je zastekala tek jedan tjedan tijekom cijele sezone.
Biljecki - covjek sa najvise skillupova i definitivno u buducnosti stup oslonac i starije repke.
Cico Lokin - covjek od kojega sam najvise ocekivao, na moju a i vlasnikovu zalost ozljeda mu je uzela tri tjedna.
Počkaj - mislim da o njemu nemoram puno pricati tu ce biti i dogodine a u repku je usao sa svega 19 godina, ako nista ocekujem da zasjedne barem u top 3 u21 rekordera u asistovima.
Nebih zelio puno laprdat i ostatak momcadi je stvarno bio dosljedan i formom a i zelenim strelicama kojima se svi toliko veselimo.
Toliko za ovu sezonu a sada u pripreme za iducu.