Шанси у нас були і залишилися.Всі матчі виграти в такій групі з таким календарем нереально, так ше й на такому настрої, як всі хочуть, в перших двох матчах могли влетіти спокійно.І не треба піднімати так планку, тіпа якшо ви мені тримаєте в формі збірників то є маю ЧЄ вигравати?Попуститися треба, або подивитися на гравців інших країн, вчора програли бо в нас просто напросто немає великого рівня буріменка на заміну, через Бесса дофіга летіло, а травма від мене не залежить, і я про такі форс мажори писав, не все від тренера залежить, Такий вибрик двіжка , як 2 промахи Штрафних від Льови підряд як поясниш?при тому шо в нього найвищий Шб в збірній, і хай ше хтось мені шось скаже шо можна гравця з ШБ -1 ставити в Основу, коли тут програєш 1-2 очки...
Ніфіга ми раніше не відставали, ти хочеш сказати шо в нас сильно склад змінився?В порівняні з Немосом в мене 2 новачка в складі, і то 1 не грає, я граю тими хто був і в Немоса, і більшість була в Алексундера.А те , що під час твого тренерства Льова мав форму 6 не моя вина, в мене також не всі ті хто я хочу є в формі, на то і є тренер шоб викручуватися чи не так?Ти міг ставити не Зінченко , а так як я великого на Лф міг? міг.Ніхто не винен крім тебе в твоїх же помилках,не треба казати шо форма мол не така, гравці були криві , і т.д.На рахунок твого надо работать , ти ж нікого толком не трениш, за те що Льову тримаєш дякую, але це не означає, що ти робиш мені чи всій Україні велику послугу.Карусель можна грати?
Приклади каруселі проти сильних суперників
(15076) в захисті 2-3 , але матч на нормалі, влетіли...
(15338) периметр, вгаданий захист на нормі влетіли нижчому по рейтингу супернику.
Ті ж самі естонці, щит з кармалітою на Лф
(15573) більший настрой і ми знову влітаємо.
(13627) мотсили, ми влітаємо.
(13617)Думаю прикладів досить?Пробивати 19 наші то б пробивали, а чи хватило б цього?Я думаю , що ні.
Думаю я зробив максммум можливий результат, якшо комусь шось не подобається, будуть вибори покажете майстер клас , і свій професіоналізм.