sve u svemu, ova kupovina će se meni 5x isplatit nego što vi to možete smislit. mislim na vas koji nemate nikakvog plana neg čekate svoj red da odete u prvu ligu. meni se ne čeka i radije smišljam planove kako obići čekanje od 15. sezona :)))
Djeca će klicati njegovo ime ulicama sela, na svakom štandu će se prodavati zastavice i šalice s njegovom pojavom, a Chuck Norris će nositi pidžamu s njegovim likom.
niš moramo to svakak srušiti zato pozivam sve aktivne menađere iz svih drugih liga koji su bili napisali bar i jedan post na našem forumu da se pridruže da uspijemo skinuti taj mit od 1000 postova na forumu jedne lige odnosno 2.-2. lige...he heSad i pomoć zovemo? A jesmo jadni.
niš moramo to svakak srušiti zato pozivam sve aktivne menađere iz svih drugih liga koji su bili napisali bar i jedan post na našem forumu da se pridruže da uspijemo skinuti taj mit od 1000 postova na forumu jedne lige odnosno 2.-2. lige...he he
sve u svemu, ova kupovina će se meni 5x isplatit nego što vi to možete smislit. mislim na vas koji nemate nikakvog plana neg čekate svoj red da odete u prvu ligu. meni se ne čeka i radije smišljam planove kako obići čekanje od 15. sezona))Pa si zato ispao u treću))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sve u svemu, ova kupovina će se meni 5x isplatit nego što vi to možete smislit. mislim na vas koji nemate nikakvog plana neg čekate svoj red da odete u prvu ligu. meni se ne čeka i radije smišljam planove kako obići čekanje od 15. sezona))