Tak teda, to je novina. Zase se musim priklonit na stranu Zdendy...i ja jsem obcas rozproudil krev na foru;)....opravdu existuje zivot i jinde nez na BB, ale uz jsi jednou budoval a vicemene dirigoval hodne manazeru...proto bys mel svou pout dokoncit uplne a pote ji klidne nechat ladem.
Když není chuť, nenaděláš s tím nic, prostě přišel bod zlomu a je to. Dokud se mi to nestalo, taky jsem to nechápal u jiných manažerů. Dokud se to nestane vám, taky to nejspíše úplně nepochopíte.
Ono i kdyz to nevidis, opravdu jsi svou preciznosti a aktivitoui hodne manazeru od te zodpovednosti odlakal..a nedivil bych se, kdyby se i po tobe nikdo neprihlasil...kdo by chtel poslouchat od tvych stoprocentnich priznivcu, ze tys to delal tak a ze jsi vedel to a to...a jsem presvedceny, ze ta situace nastane;) Nebo, coz by bylo asi v pohode....vznikne takovy debatni krouzek, kde se proste neco vymysli a pak zkusi a nikdo tu nasi repre extra resit nebude;)
To už není můj boj, kdyby mi na tom nějak moc záleželo, tak nekončím a jedu dál. Buď se někdo s nějakou vizí a koncepcí najde nebo ne.
Pro nas (zbyle manazery) to bude hodne zajimave, protoze jestli skonci i Flumpinka, jak jsi psal, budeme mit proklate vyrovnanou prvni ligu a opet boj o B3 bude otevreny pro vsechny. A to popravde nam vsem hru asi hodne zprijemni;))
Proklatě vyrovnanou ligu na nízké úrovni, zejména tu levou konferenci. Pokud to vaše plácání se v téhle hře považujete za příjemnou zábavu, tak hodně štěstí a užijte si to. To je jeden z hlavních problémů téhle hry a potažmo i našeho NT. Sám si tady onehda rozporoval, že 3x 5 minut týdně nestačí. Jenže ono stačí, i když si nějakou dobu hrál takhle, ani si nespadl z první ligy. Zaběhnuté pardály díky finančním rozdílům není snadné vytlačit z ligy. Naštěstí se díky cenám na trhu možnosti nováčků v první lize neustále zvětšují a asi už brzo nastane čas, kdy ti nováčci budou pravidelně prohánět starousedlíky jako letos PARTIZAN. A dlouhodobě věřím tomu, že ty týmy, co se orientují na české hráče, speciálně reprezentanty, budou nahoře, protože si tím vylepšují rozpočty a zvětšují své možnosti.
S flumpinkou jsem psal, že chtěla končit před touto sezonou, takže uvidíme, jak zareaguje, stejně tak, jak zareagují někteří mafiáni, kteří jsou mi předhazováni :-)
Last edited by rwystyrk at 10/5/2011 1:51:23 PM