BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
124401.865 in reply to 124401.864
Date: 12/25/2010 10:51:52 AM
Overall Posts Rated:
6767
Παιδιά κάτι δεν έχετε καταλάβει σωστά.Δε σημαίνει ότι όποιος έχει την εθνική πάνω από την ομάδα του πρέπει να διαλύσει την ομάδα του για να βοηθήσει την εθνική.Δε νομίζω ότι κάποιος που είναι σε μια προχωρημένη κατηγορία όσο και να αγαπάει την εθνική θα μπορούσε να διαλύσει την ομάδα του για χάρη της.Όλα έχουν ένα μέτρο.Γιατί ο Γιάννης να διαλύσει την ομάδα του? Θα βγει κάτι από αυτό? Μήπως θα δείξει ότι αγαπάει την εθνική με αυτό τον τρόπο?Έχει αποδείξει νομίζω έμπρακτα πόσο νοιάζεται γι'αυτήν.Μήπως θα σταματήσουν κάποιοι να τον επικρίνουν?όχι βέβαια όσοι έχουν σκοπό να κράξουν θα κράξουν ότι και να γίνει.Η ομάδα είναι σαν το παιδί και η εθνική σαν το ανιψάκι(αν και θα έπρεπε να είναι το αντίθετο).Ποιος άνθρωπος θα διακινδύνευε τη ζωή του ανιψιού του γι'αυτή του παιδιού του?

From: kasper7
This Post:
22
124401.866 in reply to 124401.865
Date: 12/25/2010 12:22:12 PM
Overall Posts Rated:
235235
Ειρήνη υμίν...
Μέρες που είναι δώστε τόπο στην οργή και αφήστε το θέμα να λήξει. Έγιναν λανθασμένες ενέργειες, όμως θεωρώ πως όσοι έπρεπε να καταλάβουν, κατάλαβαν... και δεν θα επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά!
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!!!!

This Post:
00
124401.867 in reply to 124401.864
Date: 12/25/2010 1:20:12 PM
Overall Posts Rated:
303303
Με ποια ιδιότητα ακριβώς κρίνεις τον εκάστοτε τεχνικό της και δη πάντα και μόνιμα αρνητικά?

Πως μπορεις να ξερεις τι ελεγα για τους πριν απο σενα? Εσυ ανακαλυψες το φορουμ μονο οταν θελησες να αναλαβεις την εθνικη , αν δεν κανω λαθος που δεν κανω.

This Post:
00
124401.868 in reply to 124401.867
Date: 12/25/2010 3:57:24 PM
Overall Posts Rated:
5050
Σχετικά με τον Kajabbar: θεωρώ πολύ κακή την κίνηση του αλλά όχι σκόπιμη. Κακή κρίση της στιγμής, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Kaja δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος.

Σχετικά με τον GM-JohnnyB: καλά κάνεις και δεν παίρνεις το μέρος κάποιου (πρέπει να είσαι αντικειμενικός) αλλά δεν θα πρεπε να υιοθετείς απόψεις του στυλ ''το στήσιμο αγώνων δεν είναι παράνομο''. Μπορεί όντως να μην είναι παράνομο, αλλά δεν είναι ηθικό και κάποιος με την δική σου ισχύ θα έπρεπε να έχει μια αρνητική στάση σε τέτοια θέματα ακόμη κι αν δεν μπορεί να επέμβει.

Last edited by JohnnyB at 12/25/2010 4:46:29 PM

This Post:
00
124401.869 in reply to 124401.867
Date: 12/25/2010 4:21:10 PM
Overall Posts Rated:
112112
Με απογοητεύεις. Περίμενα κάτι καλύτερο από μία υπεκφυγή.
Επαναδιατυπώνω λοιπόν.
Με ποια ιδιότητα ακριβώς με κρίνεις και δη πάντα και μόνιμα αρνητικά?

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.870 in reply to 124401.868
Date: 12/25/2010 4:45:46 PM
Overall Posts Rated:
344344
Σχετικά με τον GM-JohnnyB: αλλά δεν θα πρεπε να υιοθετείς απόψεις του στυλ ''το στήσιμο αγώνων δεν είναι παράνομο''. Μπορεί όντως να μην είναι παράνομο, αλλά δεν είναι ηθικό και κάποιος με την δική σου ισχύ θα έπρεπε να έχει μια αρνητική στάση σε τέτοια θέματα ακόμη κι αν δεν μπορεί να επέμβει.

Έχοντας 2 ιδιότητες, την μια σαν Τζίμης την άλλη σαν απλός μάνατζερ. Τοποθετήθηκα και στις 2 περιπτώσεις. H ισχύς μου έχει να κάνει με την σωστή εφαρμογή των κανόνων, και όχι με κάτι άλλο. Πιθανόν κάποια άτομα μπορεί να σέβονται την άποψη μου σαν μάνατζερ, αλλά έχει να κάνει με αυτούς και όχι με το όποιο αξίωμα έχω.

Στο θέμα στησίματος αγώνα: Δεν εξέφρασα ποτέ την προσωπική μου άποψη, και δεν θα το κάνω ούτε τώρα δεδομένου του ότι εάν το κάνω θα πάρω κάποια άτομα που ίσως με λαμβάνουν υπόψιν στον λαιμό μου. Εφόσον το κάνουν οι ανταγωνιστές τους, θα ήταν παράλογο να πω ''μην το κάνετε, είναι ανήθικο''. Πάνε στον πόλεμο οι άλλοι με πολυβόλα, θα τους πω να παν με τόξα; Πολύ δύσκολη η θέση μου εδώ, νομίζω πως το καταλαβαίνεις.

Το 2ο μέρος του ποστ σου σβήνεται επειδή ζήτησα να μείνουμε στο θέμα, και εγώ να είμαι συνεπής σε ότι ήδη είπα.

From: Antil11
This Post:
33
124401.871 in reply to 124401.870
Date: 12/25/2010 6:36:50 PM
Antil Global B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
138138
Θα ηθελα και εγω να εκφρασω την αποψη μου σχετικα με τα τελευταια γεγονοτα , γτ βλεπω οτι πηραν θεση και πιο απειροι παιχτες απο εμενα , και συν τοις αλλοις και παιχτες που δεν ξερω να εχουν αμεση σχεση με καποια εθνικη απο τις 2 , καθως αποτελω μελος του τεχνικου τιμ της νεων....

Δουλεια του εθνικου προπονητη , ειναι να μανατζαρει ολους , ΟΛΟΥΣ , ΟΛΟΥΣ , ΟΛΟΥΣ , τους ελληνες παιχτες , το μανατζαρισμα εχει την εννοια οτι ελενχεται η προπονηση που λαμβανει καποιος ή δινονται οδηγιες πως να προπονησουν αυτους τους παιχτες , και οταν καποιος δεν αντεχει , οικονομικα συνηθως , τον βοηθα να βρεθει αξιοπιστος αγοραστης . Στην περιπτωση που ο αγοραστης βρεθει μεν αλλα δεν ειναι συνεργασιμος , τοτε απλα με την πρωτη ασχημη διαχειρηση , ο παιχτης του βρισκεται εκτος 12αδας αρχικα και αν δεν υπαρξει συμορφοση εκτος ομαδας οταν αυτο ειναι δυνατο... Αυτο κανει ο τυπικος και σωστος προπονητης , σωστος στον οργανωτικο τομεα ...

Κατα καιρους , εχουν ακουστει πολλα , σχετικα με το επιπεδο των προπονησιμων παιχτων , σχετικα με τα προγραμματα προπονησης , σχετικα με το επιπεδο του προπονητη για να γινει σωστα η προπονηση...

Απο αυτο προκειπτουν αρκετα ερωτηματα που θεωρω οτι πρεπει να εκφραστουν :

1) καλως ή κακως εχει επικρατησει η αποψη του τωρινου Ντ κοουτσ , για 6αρη γυμναστη , ( με τα κοστη αποκτησης και υψηλων εβδομαδιαιων εξοδων , υψηλων σε συγκριση με εναν 4αρη που κανει παρομοιωτηπη προπονηση... )
2) το υλικο της μεγαλης εθνικης ειναι δεδομενο , σε πολλες θεσεις και υπαρχουν συνεχως βελτιωσεις , οποτε οι προσθηκες ειναι εξαιρετικα λιγες , οποτε γινεται ευκολα αντιληπτο , οτι πρεπει οι παιχτες να ειναι εξαιρετικα καλοι , για να μπουν και να υπαρχει αποτελεσμα και ανταμοιβη μεσω των εμπορικων στις ομαδες

Η βοηθεια σου , ποια ειναι σε αυτα τα παιδια που ακολουθουν μεν τις οδηγιες σου , αλλα δεν βλεπουν τον παιχτη τους στην εθνικη ? γτ υπαρχουν προθυμοι χρηστες οπως εχει προαναφερει και χιλιοειπωθει , οι οποιοι εχουν μεν καλους παιχτες , αλλα δεν εχουν τους διεθνεις που ονειρονταν στην αρχη....

Καλως ή κακως διαλεγουμε τους 18 καλυτερους και πιο φορμαρισμενους για να μας εκπροσωπισουν , αλλα υπαρχει μια ιδιαιτερη κινηση και ταξιμο για την προετοιμασια παιχτων που ναι μεν βοηθουν την μικρη εθνικη , ωστοσο οι υποδομες των ομαδων γινονται με γνομωνα την ενταξη των παιχτων στην μεγαλη εθνικη.... και η ανταμοιβη καμια ! καμια σε τετοιο βαθμο απογοητευσης που καποια παρατανε και το παιχνιδι...

Αυτοι οι προβληματισμοι εκφραζονται ως τροφη για σκεψη , γιατι μπορει η οργη να εκφραστηκε μονο απο τους παιχτες της Α1 , αλλα σιγουρα πειραξε και πολλους αλλους . Πολλους απειρους , που υιοθετουν για στηριγματα ανθρωπους πιο εμπειρους , αλλα δυστυχως προδιδονται κατα καποιο τροπο , και η απογοητευση ειναι αρκετα μεγαλη , και λαμβανοντας υποψην και το γεγονος οτι ειναι ενα παιχνιδι , η ηλικια ειναι και σε αρκετους μικρη...

Last edited by Antil11 at 12/25/2010 6:38:44 PM

This Post:
11
124401.873 in reply to 124401.869
Date: 12/26/2010 1:29:54 AM
Overall Posts Rated:
303303
Υπεκφυγες κλπ δεν ειμαι εγω που κανω αλλα εσυ ,οπως και λες ανακριβειες
(124401.61)

Αλλα για πες μας εσυ αλανθαστε ποια ειναι η ιδιοτητα που πρεπει να εχει καποιος για να σε κρινει ? και τι κριτικες δεχεσαι μονο του στυλ που σου λενε διαφοροι "δεν πειραζει καλα τα πηγες εδωσες οτι καλλιτερο γινοτανε , πετυχες το καλλιτερο δυνατο ,εισαι σωστος κλπ" ?
Ακομα δεν εχεις καταλαβει ποση μεγαλη βλακεια εκανες (προσεξε δεν σε λεω βλακα , βλακειες ολοι κανουμε) να στην εξηγησω για να καταλαβεις το ποσο ασχετος εισαι και στην συγκεκριμενη περιπτωση επικινδυνος για αυτον που πηγες να βοηθησεις .
Εστω οτι ισχυει αυτο που νομιζες και κερδιζε ενα ποσο ο μαρτιου οποιο θελεις 10χιλ , 500χιλ και ερχοτανε ενας χρηστης και εκανε καταγγελια για παρανομη μεταφορα χρηματων ξερεις τι θα γινοτανε ? θα ερχοταν ενας τζιμης και θα του εριχνε ενα προστιμο ισως μεγαλυτερο απο αυτο που του χαρισες , πολυ απλα θα τον εστελνες στην χρεωκοπια μια ωρα νωριτερα .Αντε μετα να αποδειξει οτι δεν ειχε συννενοηθει μαζι σου , ολο τον κοπο που εχει κανει τοσο καιρο θα του τα γκρεμιζες εσυ , θα του εκλεινες την ομαδα .... τοσο ασχετος και επικινδυνος εισαι που λες οτι θα το εκανες ακομα και αν σου ελεγε οχι μην το κανεις.
Γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια με τετοιες κινησεις τον κοπο των αλλων χρηστων , ποιος σου ειπε οτι το παιχνιδι ειναι για εθνικες ? ειναι για ομαδες .Πως λες ναι θα τον βοηθουσα ΠΑΡΑΝΟΜΑ εις βαρων αλλων ? ποιος εισαι εσυ? σου το ξαναειπα θελεις να τον βοηθησεις ? με την δικη σου τσεπη αγορασε εναν παικτη του δωστου 100 , 200, 500χιλ να χασει η δικη σου ομαδα οχι των ανταγωνιστων του.
Αυτος ειναι ενας λογος που ειμαι αντιθετος στην βοηθεια που σου δινετε απο συγκεκριμενους χρηστες δεν θελω να σε βοηθησουν (και εδω ειναι που χαλασαμε τις καρδιες με το ανηψουδι μου ) .Ενας αλλος λογος που δεν θελω ειναι οτι δεν γινεται να εχεις την πιττα ολακερη και τον σκυλο χορτατο , δεν μου αρεσει να σε βοηθαει αυτος που τον αποκαλουν ζωο και να καλυπτεις αυτον που τον αποκαλει ζωο.
Δεν αξιζεις να εχεις την παραμικρη βοηθεια αυτη ειναι η αποψη μου.

This Post:
00
124401.874 in reply to 124401.873
Date: 12/26/2010 4:12:34 AM
Overall Posts Rated:
112112
Έτσι μπράβο, αυτή ήταν απάντηση αντάξια του Εθνικού επικριτή.
Όταν με χαϊδεύεις χαλιέμαι και ήθελα να σε τσιγκλήσω λίγο για να γίνεις πιο σκληρός απέναντί μου.
Θα σου δώκω και μπαλάκι, επηρεασμένος από το πνεύμα των Χριστουγέννων :O
Πάντως για τη "βοήθεια¨, που ανέφερες, εκτός του ότι "βοηθιέται" η Εθνική και όχι εγώ, μιας και όπως ανέφερες πολύ σωστά είμαι απλά διαχειριστής της για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός...
Να σου θυμήσω... (124401.711).
Απλά σε άκουσα και πρέπει να παραδεχτώ πως είχες δίκιο!!!!!
Μας σκέφτεσαι να κάνουμε παρέα και μεις κάποια στιγμή?

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
124401.875 in reply to 124401.874
Date: 12/26/2010 4:36:34 AM
Overall Posts Rated:
303303
πολυ γρηγορα με επιβεβαιωνεις σχετικα με τις υπεκφυγες , ποιος τις κανει.

στην ερωτηση σου η απαντηση ειναι φυσικα και οχι ... γιατι επειδη εχω κατσικακια παει να πει οτι ειμαι και ζωο και να κανω παρεα με το αλλο ζωο ?

α και σχετικα με το μπαλακιον επιτηδες το εκανες ειχα 64 ... τωρα μου το χαλασες

Advertisement