Јебага ал' ми га објасни.. Ја, бре, кликну на тај деск-топа а код мене ту ливадче, ништа се не дешава. Не будем лењ него изиђо' напоље у моје ливадче - кад тамо само овце блеје. Прође један чича путем и ја га упита' где је тај с крин саве р он ми рече има крин цвеће код Милосаву у саксије а код Саву има шта 'оћеш. Ја одо' код Саве у продавницу једину у село и чим сам питао за тај поввер - кад ми ти сви сељаци што пију пиво пред продавницу одговорише углас:
- Пауер то д пипл! Пауер то д пипл!! Јбм ли им каленче што дижу цену на свашта, бреее!!! И на бензин, и на струју и на телефон а краставци да бацамо, леба им јбм! И леба поскупео...
- Пауер то д пипл!!!
А Сава, газда на продавницу ми рече:
- Ај хед а дрим..!!! И мало морген ћу јопет да гласам за ове што нам донесоше демократију, запослише бирократију, заведоше аутократију и доведоше нам из иностранства ђавољу братију... папу да ми буде попа, папу (оца) ли му јбм!
- Пауер то д пипл!!!
п.с. Кад сам се увече вратио кући с'ватио сам што ми се гаси компјуктер увек на пола текме у ББ-у - то ми деда одврне осигурач јер је поскупела струја. Море.. - 'одо и ја да штрајкујем. Кад су '96 могли ови по градовима што не би могли и ми сељаци по селима да протествујемо. Понео сам бокс Лаки штрајк и ја ћу да вичем:
- Пауер то д пипл!!!
Можда упали овај пут па ми онда деда неће више одвртати осигураче.