BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým II

Národní tým II (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160618.865 in reply to 160618.864
Date: 10/5/2011 11:59:19 AM
Overall Posts Rated:
2323
Přejeli, převálcovali, ubili jedno jak to nazvu. Možná argumentama, možná množstvím přispěvků. Já jsem možná něco napsal, ale já bych se, pokud bych měl zájem nenechal odradit, ale spoustu jiných, tvoje perfektnost a vaše organizace odradit musí. To je prostě fakt. Dle toho vypadali i volby, vždyť v nich opravdu nebili žadný jiní relevantní kandidáti, než ty co jsi předložil.
O to víc zodpovědnosti neseš. Je samozřejmě jen na Tobě jak se k tomu postavíš.

This Post:
22
160618.866 in reply to 160618.865
Date: 10/5/2011 1:28:43 PM
Overall Posts Rated:
913913
Tak teda, to je novina. Zase se musim priklonit na stranu Zdendy...i ja jsem obcas rozproudil krev na foru;)....opravdu existuje zivot i jinde nez na BB, ale uz jsi jednou budoval a vicemene dirigoval hodne manazeru...proto bys mel svou pout dokoncit uplne a pote ji klidne nechat ladem.

Ono i kdyz to nevidis, opravdu jsi svou preciznosti a aktivitoui hodne manazeru od te zodpovednosti odlakal..a nedivil bych se, kdyby se i po tobe nikdo neprihlasil...kdo by chtel poslouchat od tvych stoprocentnich priznivcu, ze tys to delal tak a ze jsi vedel to a to...a jsem presvedceny, ze ta situace nastane;) Nebo, coz by bylo asi v pohode....vznikne takovy debatni krouzek, kde se proste neco vymysli a pak zkusi a nikdo tu nasi repre extra resit nebude;)

Pro nas (zbyle manazery) to bude hodne zajimave, protoze jestli skonci i Flumpinka, jak jsi psal, budeme mit proklate vyrovnanou prvni ligu a opet boj o B3 bude otevreny pro vsechny. A to popravde nam vsem hru asi hodne zprijemni;))

This Post:
00
160618.867 in reply to 160618.866
Date: 10/5/2011 1:45:28 PM
Overall Posts Rated:
2323
Aha, tak i Flumpinka, jaká to partnerská shoda. V každém případě to v lize otevře možnosti. Na druhou stranu B3 pro nás fanoušky už nebude, tak zajímavé.

This Post:
00
160618.868 in reply to 160618.866
Date: 10/5/2011 1:50:49 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Tak teda, to je novina. Zase se musim priklonit na stranu Zdendy...i ja jsem obcas rozproudil krev na foru;)....opravdu existuje zivot i jinde nez na BB, ale uz jsi jednou budoval a vicemene dirigoval hodne manazeru...proto bys mel svou pout dokoncit uplne a pote ji klidne nechat ladem.

Když není chuť, nenaděláš s tím nic, prostě přišel bod zlomu a je to. Dokud se mi to nestalo, taky jsem to nechápal u jiných manažerů. Dokud se to nestane vám, taky to nejspíše úplně nepochopíte.
Ono i kdyz to nevidis, opravdu jsi svou preciznosti a aktivitoui hodne manazeru od te zodpovednosti odlakal..a nedivil bych se, kdyby se i po tobe nikdo neprihlasil...kdo by chtel poslouchat od tvych stoprocentnich priznivcu, ze tys to delal tak a ze jsi vedel to a to...a jsem presvedceny, ze ta situace nastane;) Nebo, coz by bylo asi v pohode....vznikne takovy debatni krouzek, kde se proste neco vymysli a pak zkusi a nikdo tu nasi repre extra resit nebude;)

To už není můj boj, kdyby mi na tom nějak moc záleželo, tak nekončím a jedu dál. Buď se někdo s nějakou vizí a koncepcí najde nebo ne.
Pro nas (zbyle manazery) to bude hodne zajimave, protoze jestli skonci i Flumpinka, jak jsi psal, budeme mit proklate vyrovnanou prvni ligu a opet boj o B3 bude otevreny pro vsechny. A to popravde nam vsem hru asi hodne zprijemni;))

Proklatě vyrovnanou ligu na nízké úrovni, zejména tu levou konferenci. Pokud to vaše plácání se v téhle hře považujete za příjemnou zábavu, tak hodně štěstí a užijte si to. To je jeden z hlavních problémů téhle hry a potažmo i našeho NT. Sám si tady onehda rozporoval, že 3x 5 minut týdně nestačí. Jenže ono stačí, i když si nějakou dobu hrál takhle, ani si nespadl z první ligy. Zaběhnuté pardály díky finančním rozdílům není snadné vytlačit z ligy. Naštěstí se díky cenám na trhu možnosti nováčků v první lize neustále zvětšují a asi už brzo nastane čas, kdy ti nováčci budou pravidelně prohánět starousedlíky jako letos PARTIZAN. A dlouhodobě věřím tomu, že ty týmy, co se orientují na české hráče, speciálně reprezentanty, budou nahoře, protože si tím vylepšují rozpočty a zvětšují své možnosti.
S flumpinkou jsem psal, že chtěla končit před touto sezonou, takže uvidíme, jak zareaguje, stejně tak, jak zareagují někteří mafiáni, kteří jsou mi předhazováni :-)

Last edited by rwystyrk at 10/5/2011 1:51:23 PM

This Post:
00
160618.869 in reply to 160618.868
Date: 10/5/2011 2:06:03 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Ještě se dále snažím komunikovat s GMkama a BBéčkam, ale zatím to nevypadá, že by to šlo nějak rozumně oficiálně předat. Proto zvažuju následující variantu dalšího postupu:
- tohle ME dokoučuju sám,
- vypíšu neoficiální volby, do kterých se přihlásí kdokoli, kdo má zájem vést NT (to předpokládám, že by mohlo být zítra nebo v pátek, déle se asi jednání s GM/BB nepotáhnou), do 19.10. budete mít čas se přihlásit a průběžně by běžela předvolební diskuze, do které bych žádným způsobem nezasahoval, nehodnotil bych přihlášené kandidáty, nekladl bych jim žádné otázky,
- v týdnu od 23.10. do 30.10. by pak proběhlo samotné hlasování
- výsledek hlasování bych respektoval, ať dopadne jakkoli, pouze v případě remízy v hlasování si vyhrazuji právo dle vlastního uvážení vybrat jednoho z kandidátů, kteří dostali nejvíce hlasů
- zvolený neoficiální trenér by ode mne dostal všechny podklady (zejména databázi hráčů, kteří jsou v hledáčku) a v příští sezoně bych sestavu nastavoval plně podle toho, co by zvolil on
- pokud by potřeboval aktualizovat databázi apod., tak bych mu v rámci svých časových možností pomoc poskytl, stejně tak při domlouvání dohod se soupeři apod.

This Post:
00
160618.870 in reply to 160618.862
Date: 10/5/2011 2:44:42 PM
Overall Posts Rated:
3636

Edit: Navíc by MVP konečně viděl, co se stane, až zbotuju :-D Tak aspoň jeden manažer by měl radost.

Tak jestli zbootujes, tak by mi nezbylo nic jineho nez to po tobe vzit :).

From: Morous

This Post:
00
160618.871 in reply to 160618.870
Date: 10/5/2011 3:13:05 PM
Overall Posts Rated:
8181
Musím se z toho vzpamatovat. Pro mě je tvá rezignace obrovská rána.

This Post:
00
160618.872 in reply to 160618.871
Date: 10/5/2011 3:27:24 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Jinak pro všechny, kdo by třeba o postu trenéra uvažovali, ale mají obavy z toho, co psal macros, myslím, že není potřeba se toho až tak bát. Jen by opravdu bylo lepší, aby bylo více zainteresovaných osob, které by se doplňovaly, třeba i točily po 2 sezonách u kormidla, aby nenastalo vyhoření jako u mě.
Pokud třeba chcete vědět, co všechno je potřeba jako trenér zajišťovat nebo si zajistit lidi, co to zajistí, tak mi napište, pokusím se vám to popsat a můžete se až podle toho rozhodnout.
Každopádně je potřeba mít pevné nervy a být připraven na to, že spousta skvělých talentů skončí na smetišti dějin, protože se prostě nepovede s manažerem nastavit efektivní spolupráci nebo aspoň včasný prodej někam, kde se o něj postarají.

Last edited by rwystyrk at 10/5/2011 3:27:56 PM

From: Vrta

This Post:
00
160618.873 in reply to 160618.872
Date: 10/5/2011 3:54:19 PM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Nestačím se divit:-(
Ivánku kamaráde, práce je rozjetá slibně, pročpak utíkáš....:_(

This Post:
00
160618.874 in reply to 160618.873
Date: 10/6/2011 12:51:46 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Tak bohužel, Hemza se dneska uzdravil, ale jeho klub nemá domluvený přátelák, takže skončí s 0 minutama tento týden a podle toho bude vypadat jeho forma při zítřejším tréninku. Vzhledem k tomu, že s Hemzou pořád řeším jen nějaké problémy, zvažuji jeho vyřazení ze soupisky a doplnění někým zodpovědnějším. Skillově je na tom sice velmi dobře, ale vzhledem k dalším okolnostem (tím myslím hlavně problémy s formou) se v 9 zápasech dostal do sestavy jen 2x.

This Post:
00
160618.875 in reply to 160618.874
Date: 10/6/2011 3:16:35 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Vzhledem k tomu, že na externí forum nikdo nepřispívá k tématům okolo NT (během téhle sezony tam byl jeden jediný příspěvek, navíc ještě od manažera, který má přístup i do federace), tak momentálně přestávám dávat na externí forum další informace, budu je teď dávat jen do federace. Aby se to změnilo, musejí tam začít přispívat uživatelé, kteří nemají přístup do federace. A nepočítají se příspěvky, které budou jen příspěvky pro to, aby se splnila podmínka, že je tam příspěvek, musejí být aspoň trochu k věci.

Advertisement