Naime reprezentaciju sam dobio u nikada goremu stanju, prosjek placa nam je oko 10k tako da je ovo uvjerljivo ALL TIME LOW
Nevjerovatno mi je da nakon 2 mandata tj 4 sezone koje sam vodio repku i bio u stalnom kontaktu s potencijalnim kandidatima tj njihovim managerima, da me docekalo ovakvo stanje. Zar je bilo toliko tesko nastaviti s istim nacinom rada.
Nikakva baza potencijalnih kandidata, nikakva kordinacija sa mangerima, izgleda da je prosli manager doslovno izjahaodvije sezone na valu igraca koje su manageri razvijali po prijasnjem dogovoru koji smo razvijali dok sam ja bio jos na celu u21 tima.
No dobro krecemo jos jednom iz pocetka.
Najveca dilema ove sezone je da li da uopce pokusavamo napraviti polu-konkurentnu momcad ili da u ekipu uzmemo mlađe igrace kojima uz dogovor s managerima mozemo izraditi plan za iducu godinu u kojoj bi opet koliko toliko mogli konkurirati zemljama koje su po sredini tablice.
Jukiću, Canci, Ray, Marijoh i ostali, svaka čast što ponovo spašavate reprezentaciju. Bravo dečki na još jednom mandatu.
Čestit i blagoslovljen Božić od mene i moje rodbine!