Herkese Merhaba,
Norveç 111 - 132 TürkiyeBu senenin ilk resmi maçına galibiyet ile başladık.
İsteklilik olarak rakip bizden daha fazla efor sarfetsede maçın son periyodunda oyuna ağırlığımızı koyarak karşılaşmadan güzel bir galibiyet ile ayrıldık.
Takımın
süperstarı Erol ve
Kürşat 25'er sayı kaydederek skor yükünü aldılar. Tabi
Eray'ında 20 sayılık katkısını unutmuyoruz.
(Mert ve Osman'a gelicem)Ve tabilki
Kostok hocamın, yeni umutlar ile yapmış olduğu çiçeği burnunda transferi
Önsal'ında özellikle
20 ribaunt, 1asit, 2blok ve 8 sayılık katkısınıda unutmuyoruz...
Maçın adamı adeta bizlere tüm hünerlerini sergileyen çok net ve açık ara
Mert Kezer desek yanılmayız heralde. Onu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Heralde dönemin en iyi bloklu oyuncusu desek yanılmayız.
ÖmerHayyam Hocam'ızın yeni transferi olur kendileri.
Triple double'ı sadece 1 blok ile kaçırdı bu maç.
21 Sayı, 17 Ribaunt, 3 asist ve 9 blok ile maça damgasını vurdu.
Bu maç için benç katkısı olarak Osman'ın katkılarınıda önemliydi.
Osman maçı11dakika'da 15sayılık hatırı sayılır bir istatislikle tamamladı.
Form durumları gereği ilk maçta bazı oyuncularımızdan yararlanamadık. Ilk öne çıkan isimler
Şiar, Kayahan ve Ali Arif olmak ile birlikte,
Serkan ve Muzaffer bu maç için bizi yanlız bıraktılar.
Değinmek istediğim
diğer 3 konuya gelirsem;1.si yeni yapılan transferler neticesinde kadrolarına 18 yaş efso pot oyuncular dahil eden
Ipsala hocam ve
Aloğlu hocalarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Dikkatimi çeken bir durum olması nedeniyle ayrıca değinmek istedim. Çok kaliteli ve tecrübeli 2hocanın elinde en ideal seviyelere gelecegine inancım tam.
2.Tunç Akalın genç oyuncumuzun yükü çok ağır. Kendisi yakın dönemde jübilesini yapan Gökhan Ültan'ın yerine kadroya dahil oldu. Gökhanı anlatmaya gerek yok. Tunç'uda anlatabilmemiz adına öncelikle formunu koruması ve dikkat etmesi gerekiyor
Henry_1992 hocamla sağolsun sürekli iletişim halindeyiz bir talihsizlik nedenli bir form düşüklügü yaşadı. Bu haftaya özel eskaza gelişen bu durum Bir nazar boncuğu olsun diyelim Tunç için..
3.konu ise;
"Aramıza yeni katilanlar"Takımımız sürekli değişim ve gelişim halinde. Mümkün mertebe en optimal isimlerle yola çıkmaya ve devam etmeye çalışıyoruz.
Bu sene takımımıza dahil olan en genç isim 25 yaşındaki
Sefer Mansız için bir hoşgeldin diyoruz. Bu ismi unutmayın, ilerde adından söz ettiricektir. Tayvanlı kullanıcı dostumuz adeta bir mekik gibi dokudu ve yetiştirdi.
Astsolistler en son çıkar,
Ispanyol kullanıci SantMateu'dan aldıktan sonra üzerine koya koya gelen
Mesrur Titiz'inde Milli takımda olmayı hakettiğini düşünerek kendisini kadroya dahil ettim. Mesrur üzerine dahada koyacak. Kendisine hoşgeldin diyerek, gelişiminde çok hassas davranan
Kiku hocama'da ayrıca çok teşekkür ediyorum..
Bir sonraki maçımız
Can gardaş AzerbaycanSevgi ve saygılarımla
Ernesto