BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
291940.866 in reply to 291940.865
Date: 4/26/2022 4:37:13 AM
Overall Posts Rated:
896896
Herkese Merhabalar,

Basketbol işi gönül işi, bu oyun her ne kadar sanal bir ortam olsada her birimiz kendi idealleri dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyor takım yönetiyoruz. Bu yüzden kimin ne olduğunu bilmeden, Gerek sosyal hayat, gerek iş hayatı farklılıklar önemli olmamakla birlikte her birimimizin aynı gemide olduğunu belirtmek isterim.

Öncelikle gerek seçime dahil olan diğer arkadaşım, ve sizlere Çok teşekkür ederek beni onure ettiğinizi belirtmek isterim. Ama beni burada en çok sevindiren, Seçim'den ve oy farkından ziyade kullanıcı olarak ve toplam oy oranı olarak çok hatırı sayılır yerlerdeyiz. (TR olarak) Olabildiğince çok kişiyi harekte geçirirmemizda fayda var. (Sizlerin desteğiyle)

Çok şey söyleyip hiçbirşey anlatmamak yerine Temel mesaja vurgu yapmak istiyorum. Az hatırlansın istemiyorum.
Vermek istediğim Temel mesaj, Ülke olarak sürdürülebilir bir başarı sağlamalıyız.
Ülke takımlarında başarılar, gerek U21 gerekse MT için iyi oyuncu yetiştirmeden geçiyor. Form, taktik, strateji bunlar sonraki detaylar.

Aramızda çok tecrübeli koçlar var. Benden çok daha iyileriniz var.
Sizlerden ricam, olabildiğince 1 adam bile olsa bir şekilde ucundan tutabilmek. Oyuncu gelişimlerine önem verilsin istiyorum. U21 sonrası gelişimi devam etmeyen oyuncu sayıları fazla olabiliyor, bunun önüne geçilmesi lazım.

3 arkadaşımıza ayrıca gönülden ve yürekten Özel olarak teşekkür etmek istiyorum.

notra Takımı, @myra Hocam: Semih Oluk'un sahibi, drafttan beri zaten oyuncu ile max seviyede ilgilenerek harika işler yaptı. Talihsiz bir şekilde küme düşmesi nedenli şuanda hocamız 4.ligde. MT'ye oyuncunun dahada faydalı olabilmesi adına maaşına rağmen oyuncuyu takımda tutarak antreman devam ediyor. Gerçekten bazen kelimeler kifaiyetsiz kalırya benim için öyle bir durum. Özel bir teşekkürü fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Nezaketi ve konulara yaklaşımı, çabası insani yönü ayrı bir takdir edilesi..

İzmir Orcas Takımı, @Kostok Hocam: 3 oyuncu ile harika işler yaptı, Erolu sonrasında kadrosuna katmış olsada yaptıkları ve yetiştirdiği oyuncular ile örnek olarak gösterilecek bir isim. Muazzam bir başarı hikayesi yazdı diyebiliriz. Güzel iletilişimi devam eden özverisi için yürekten teşekkür ediyorum.

xXLoneStarStateXx Takımı, Champions Hocam: Takıma Serkanı katarak bir sene sabırla ant vererek +1 artış.da olsa oyuncuya değer katmaya çalıştı. Antremana devam eder ise 2 sene içerisinde takıma dahil olma ihtimali olan Zafer'i kadrosuna kattı. Mt oyuncu odaklı hizmetleri için teşekkür ediyorum.

Benzer başarı hikayelerinin devam etmesi adına sizlerdende destek beklediğimi belirtmek istiyorum. Oyuncu Mt seviyesine gelir gelmez ayrı konu fakat özellikle Mt olabilme potansiyel gördüğünüz oyunları sahiplenmeniz ve geliştirmeniz ricası ile.

Yeni dönem herkes için hayırlı olsun.. Her başarı ekip çalışmasının sonucudur..

Pozitif olalım, Proaktif olalım.. Gölgede duranın gölgesi olmaz. Gölgede kalmayalım..

Saygı ve sevgilerimle..

Ernesto
Nt Coach

This Post:
22
291940.867 in reply to 291940.866
Date: 4/29/2022 7:39:17 PM
Overall Posts Rated:
896896
Herkse selamlar,

Bu sene resmi olarak ilk maçımıza Norveç ile başlıyoruz..
Grup eşleşmeşlerine gelirsek ev sahibi Fransa ile aynı gupta yer alıyor olmamız tabiki bir handikap oluşturacaktır. Ev sahibi olma avantajını doğal olarak kullanacaktır.

Bunun dışında biz ve birkaç iddialı takımda var. Hedefimiz ilk2'ye girmek olacak.

Oyuncu taramalarıda tamamlandı. Gözlemlerimi yakın dönemde paylaşırım..

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Şimdiden Bayramınızı'da en içten dileklerim ile kutlarım.

Ernesto

This Post:
66
291940.868 in reply to 291940.867
Date: 5/7/2022 5:59:59 PM
Overall Posts Rated:
896896
Herkese Merhaba,

Norveç 111 - 132 Türkiye

Bu senenin ilk resmi maçına galibiyet ile başladık.
İsteklilik olarak rakip bizden daha fazla efor sarfetsede maçın son periyodunda oyuna ağırlığımızı koyarak karşılaşmadan güzel bir galibiyet ile ayrıldık.

Takımın süperstarı Erol ve Kürşat 25'er sayı kaydederek skor yükünü aldılar. Tabi Eray'ında 20 sayılık katkısını unutmuyoruz.
(Mert ve Osman'a gelicem)

Ve tabilki Kostok hocamın, yeni umutlar ile yapmış olduğu çiçeği burnunda transferi Önsal'ında özellikle 20 ribaunt, 1asit, 2blok ve 8 sayılık katkısınıda unutmuyoruz...

Maçın adamı adeta bizlere tüm hünerlerini sergileyen çok net ve açık ara Mert Kezer desek yanılmayız heralde. Onu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Heralde dönemin en iyi bloklu oyuncusu desek yanılmayız. ÖmerHayyam Hocam'ızın yeni transferi olur kendileri. Triple double'ı sadece 1 blok ile kaçırdı bu maç.
21 Sayı, 17 Ribaunt, 3 asist ve 9 blok ile maça damgasını vurdu.

Bu maç için benç katkısı olarak Osman'ın katkılarınıda önemliydi.
Osman maçı11dakika'da 15sayılık hatırı sayılır bir istatislikle tamamladı.

Form durumları gereği ilk maçta bazı oyuncularımızdan yararlanamadık. Ilk öne çıkan isimler Şiar, Kayahan ve Ali Arif olmak ile birlikte, Serkan ve Muzaffer bu maç için bizi yanlız bıraktılar.

Değinmek istediğim diğer 3 konuya gelirsem;
1.si yeni yapılan transferler neticesinde kadrolarına 18 yaş efso pot oyuncular dahil eden Ipsala hocam ve Aloğlu hocalarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Dikkatimi çeken bir durum olması nedeniyle ayrıca değinmek istedim. Çok kaliteli ve tecrübeli 2hocanın elinde en ideal seviyelere gelecegine inancım tam.

2.Tunç Akalın genç oyuncumuzun yükü çok ağır. Kendisi yakın dönemde jübilesini yapan Gökhan Ültan'ın yerine kadroya dahil oldu. Gökhanı anlatmaya gerek yok. Tunç'uda anlatabilmemiz adına öncelikle formunu koruması ve dikkat etmesi gerekiyor Henry_1992 hocamla sağolsun sürekli iletişim halindeyiz bir talihsizlik nedenli bir form düşüklügü yaşadı. Bu haftaya özel eskaza gelişen bu durum Bir nazar boncuğu olsun diyelim Tunç için..

3.konu ise; "Aramıza yeni katilanlar"
Takımımız sürekli değişim ve gelişim halinde. Mümkün mertebe en optimal isimlerle yola çıkmaya ve devam etmeye çalışıyoruz.

Bu sene takımımıza dahil olan en genç isim 25 yaşındaki Sefer Mansız için bir hoşgeldin diyoruz. Bu ismi unutmayın, ilerde adından söz ettiricektir. Tayvanlı kullanıcı dostumuz adeta bir mekik gibi dokudu ve yetiştirdi.

Astsolistler en son çıkar,
Ispanyol kullanıci SantMateu'dan aldıktan sonra üzerine koya koya gelen Mesrur Titiz'inde Milli takımda olmayı hakettiğini düşünerek kendisini kadroya dahil ettim. Mesrur üzerine dahada koyacak. Kendisine hoşgeldin diyerek, gelişiminde çok hassas davranan Kiku hocama'da ayrıca çok teşekkür ediyorum..

Bir sonraki maçımız Can gardaş Azerbaycan

Sevgi ve saygılarımla
Ernesto

This Post:
22
291940.869 in reply to 291940.868
Date: 5/10/2022 4:27:26 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Tebrik ediyorum öncelikle,

Detaylı yazılar içinde emeğine sağlık. Umarım daha da güzel günler göreceğiz.

Sefer Mansız ı dikkatle izleyeceğim

Henry_1992 talihsizliği bana yarasada milli takım için üzüldüm

This Post:
11
291940.870 in reply to 291940.869
Date: 5/10/2022 4:30:07 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Azerbeycan maçı da antreman maçı tadında geçmiş, tebrikler

This Post:
22
291940.871 in reply to 291940.869
Date: 5/12/2022 7:15:47 AM
Overall Posts Rated:
896896
Hocam çok teşekkür ederim,
Detaylar'a vakit bulabildikçe girerek bir tat katmaya çalışıyoruz mümkün mertebe..
Umarım tabiki daha güzel yerlere hep birlikte geliriz.. Çok fazla etken var, oyuncu gelisimleri, form durumları, taktiksel etkiler vs çok fazla bileşen var.

Daha iyi yerlere gelme adına mücadeleye devam edeceğiz.

Sefer'in daha 2sezona ihtiyacı var hocam ama bu haliyle bile çok iyi diyebilirim

Henry hocam sana çalıştı heralde geçen hafta 😎

Azerbeycan maçı da antreman maçı tadında geçmiş, tebrikler

Öyle oldu gibi hocam, Can Azerbaycanıda daha iyi yerlerde görmek temennisiyle..

Bu haftaki rakip Fransa olacak. Mağlum evsahibi ile oynayacağız.
Kolay bir maç olmayacak tabiki.

Form durumlarinı.da gördükten sonra illaki birseyler deneyecegiz.

Herkese şimdiden guzel bir haftasonu diliyorum.

Ernesto

This Post:
00
291940.872 in reply to 291940.871
Date: 5/18/2022 5:01:52 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Fransa maçı sonrası Rusya maçı tamam mı devam mı olacak gibi duruyor,
Umarım güzel bir sonuç alırız,
Başarılar.

This Post:
11
291940.873 in reply to 291940.872
Date: 5/18/2022 6:04:55 AM
Overall Posts Rated:
896896
Evet hocam tam'da dediğin gibi bir maç olacak. Ya tamam, ya devam nitelğinde bir karşilaşma olacak.
Fransa'nın evsahibi avantajını kullanacağı bariz olmasi nedeniyle her nekadar bizim formlarda iyi olsada rakip formlarininda çok iyi gelmesi nedeniyle Maça sonraki maçları düşünerek Rahat çıktık.

Oyunu yavaşlatmak ve sabırli ol oynayarak birşeyler denedik ama olmadı malesef. Rusya maçını kazanmak için çıkacağız. Güzel bir sonuç elde etmemiz temennisiyle.

Teşekkür ediyorum hocam ayrica msj.in ve ilgin için
Saygılarımla..

This Post:
33
291940.874 in reply to 291940.873
Date: 5/25/2022 1:24:05 AM
Overall Posts Rated:
896896
Herkese Merhaba,

Türkiye 115 - 89 Rusya

Ev sahibi Fransa mağlubiyeti sonrası, grubun belki’de kader maçı olan Rusya maçı ile yolumuza galibiyet ile devam ediyoruz. İsteklilik olarak rakip bizden daha fazla efor sarfetsede maçın başından sonuna kadar üstün götürdüğümüz karşılaşmada güzel bir galibiyet elde ettik. Rakip CZ biz Normal olarak çıktık bu önemli mücadeleye.

Takımın süperstarı Erol maçta tüm sorumluluğu üzerine alarak özellikle son periyod harika bir performans ortaya koyarak maçı 42 sayı ile tamamladı.
Kısalarımız günündeydi ve üzerine düşeni fazlası ile yaptılar, Skorer bir KF olarak maça başladığımız Kayahan’ında maçtaki katkıları katkılarını unutmuyoruz. 23 sayısını 1ribaunt ve 4asist 1 Top çalma ile süsledi.

Eray bugün atmaktan ziyade, kendi takımından'da çok iyi tanıdğı ve anlaştığı Erol’u beslemeyi tercih etti ama 16 sayı ile oda ciddi skor katkısı verenlerden oldu. Eray maçı 16 sayı, 3ribaunt ve 7 asist ile tamamladı.

Yedek olarak maça başlayan Kürşat, Sefer ve Tunç Akalın’da aldığı dakikaları iyi değerlendirerek galibieytimizin önemli birer parçası oldular.

Uzunlarımız Mert ve Önsal duvarı takımın pota altını korumaya devam ediyor. Kendi takımları artık ayrı olsa’da Milli takımda buluşarak eski günleri yad etmeye devam ediyorlar.

Önsal maçı 14 Ribaunt, 7 asist, 3blok ve 4 sayı ile tamamlayarak tamamladı.

Gökhan Ültan sonrası takım kaptanlığına soyunan Mert Kezer’de 14 ribaunt, 4 asist, 5 bloğunu 10 sayı ile süsleyerek galibiyetin çok önemli bir etkeni oldu.
Elinize sağlık..

Oyuncuların Formlarına özen gösteren hocalarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

Bir sonraki rakip, Lüksemburg..

Sevgi ve saygılarımla
Ernesto

This Post:
11
291940.875 in reply to 291940.874
Date: 5/25/2022 3:46:25 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Güzel maç olmuş,

Erol hücumda Mert savunmada (12 savunma rib 5 blok) maçı almış götürmüş,

Tebrikler,

Şimdi Lüksemburg düşünsün

This Post:
11
291940.876 in reply to 291940.875
Date: 5/26/2022 10:14:56 AM
Overall Posts Rated:
896896
Güzel ve temiz bir maç oldu hocam dediğin gibi. An itibari ile en önemli maçımızdı, kazandık ama tabiki iş bitmedi. Kalan maçlarıda iyi bir şekilde geçip üst tur yapmak istiyoruz.

Mert'e, Erol'a ve diğerlerine çok ihtiyacımız var

Lüksemburg maçı için hazırız..
Tesekkürler ayrica tebriğin için hocam

Advertisement