no i wszystko gra :)...napisalem tam post,zobacze co odpisza,czy to faktycznie jakis bug czy jakies zwidy mialem i mnie sie bug zrobil w glowie lol...wniosek jeden sie nasuwa...trzeba sprawdzac co sie dzieje w BB co kilka dni,a nie co kilka tygodni,bo potem sie moze cos pomieszac...nie no podejscie do gry mam jak najbardziej profesionalne,zalezy mi itd...i gdyby nie moje sprawy prywatne,brak czasu w ostatnich tyg. itp....to gralbym dzis w 3 lidze pewnie,no ale jest inaczej i jak faktycznie tam jakis bug byl to troche mnie to demotywuje w tym momencie,ale moze sam sobie to wkrecilem jakims cudem...no mam nadzieje,ze sprawdza baze danych mojego teamu czy samego zawodnika i mi wyjasnia sprawe i jak cos to dam znac na forum co i jak,pz
btw. nie moglem zalozyc tam watku ,bo widocznie juz bylem wylogowany z BB i tylko przegladac moglem,podczas gdy na pl stronce bylem caly czas zalogowany.
edit 2...no i wszystko jasne,mnie sie cos porąbło,jakis zwid mialem czy cos hehe nie wazne,miales racje jednak,ze to niemozliwe,wiec sypie glowe popiolem i rumienie sie ze wstydu :)
Last edited by ThugMan4shoo at 9/16/2009 10:21:49 AM