nem akarlak megbántani,előre leszögezném.
1) elbarmoltuk az mnf-et, az önmagában nagyon sokat tesz, kb 10-12 pont is meglehet. Az MNF-es hírnél volt ha elrontod, akkor nagyon sokat buksz a dolgon, többet,mint amit nyerni lehet vele.
2) az grafikonos értékelést felejtsd el semmit se számít csak számos statok számítanak
És igen grafikonba bennd van az elrontott mnf, mint negatívum tehát eleve gyengébb értékelést kapsz. Ugyanakkor meg pl telibe lőtt mnf esetén ráerősít az értékelésre. De ez semmit se számít valójában, olyan, mint egy szép vagy randa fénykép...
Lényeg a számos statisztika!
3) Már volt belőle vitám, DE a Sok futás, az nem kizárólag KINTI taktika! Az elviekben vegyes, nem is értem miért veszik kintinek (ez volt a vitám tárgya anno) Nem hiszitek el pedig igaz: nem kinti kizárólag. Nézd meg: kaptunk összesen 58 pontot !! a bedobóikról illetve az ECS-ikről! Ez nagyon sok. Ezen múlott leginkább a történet és innen kezdve semmit se tesz, hogy IR-DH poszton világelit vagyunk kv-ban. Bd+ecs poszton dobtak szarrá...
4) A Mots önmagában kockázatos dolog vagy bejön vagy nem, de ha rossz mnf-el párosul, akkor tuti "kioltja" x hányadát a rossz mnf. Klubszinten láttam hasonlót csak már nem tudom melyik meccsen.
5) a rutin borzalmasan sokat számít.. 3-4 fő skilt tud pótolni egy öreg, skill vesztett rutinos játékos
kb ezeket látom okoknak, de csak találgatok,mint mindnyájan.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/2/2014 6:56:25 AM