BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
291940.869 in reply to 291940.868
Date: 5/10/2022 4:27:26 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Tebrik ediyorum öncelikle,

Detaylı yazılar içinde emeğine sağlık. Umarım daha da güzel günler göreceğiz.

Sefer Mansız ı dikkatle izleyeceğim

Henry_1992 talihsizliği bana yarasada milli takım için üzüldüm

This Post:
11
291940.870 in reply to 291940.869
Date: 5/10/2022 4:30:07 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Azerbeycan maçı da antreman maçı tadında geçmiş, tebrikler

This Post:
22
291940.871 in reply to 291940.869
Date: 5/12/2022 7:15:47 AM
Overall Posts Rated:
896896
Hocam çok teşekkür ederim,
Detaylar'a vakit bulabildikçe girerek bir tat katmaya çalışıyoruz mümkün mertebe..
Umarım tabiki daha güzel yerlere hep birlikte geliriz.. Çok fazla etken var, oyuncu gelisimleri, form durumları, taktiksel etkiler vs çok fazla bileşen var.

Daha iyi yerlere gelme adına mücadeleye devam edeceğiz.

Sefer'in daha 2sezona ihtiyacı var hocam ama bu haliyle bile çok iyi diyebilirim

Henry hocam sana çalıştı heralde geçen hafta 😎

Azerbeycan maçı da antreman maçı tadında geçmiş, tebrikler

Öyle oldu gibi hocam, Can Azerbaycanıda daha iyi yerlerde görmek temennisiyle..

Bu haftaki rakip Fransa olacak. Mağlum evsahibi ile oynayacağız.
Kolay bir maç olmayacak tabiki.

Form durumlarinı.da gördükten sonra illaki birseyler deneyecegiz.

Herkese şimdiden guzel bir haftasonu diliyorum.

Ernesto

This Post:
00
291940.872 in reply to 291940.871
Date: 5/18/2022 5:01:52 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Fransa maçı sonrası Rusya maçı tamam mı devam mı olacak gibi duruyor,
Umarım güzel bir sonuç alırız,
Başarılar.

This Post:
11
291940.873 in reply to 291940.872
Date: 5/18/2022 6:04:55 AM
Overall Posts Rated:
896896
Evet hocam tam'da dediğin gibi bir maç olacak. Ya tamam, ya devam nitelğinde bir karşilaşma olacak.
Fransa'nın evsahibi avantajını kullanacağı bariz olmasi nedeniyle her nekadar bizim formlarda iyi olsada rakip formlarininda çok iyi gelmesi nedeniyle Maça sonraki maçları düşünerek Rahat çıktık.

Oyunu yavaşlatmak ve sabırli ol oynayarak birşeyler denedik ama olmadı malesef. Rusya maçını kazanmak için çıkacağız. Güzel bir sonuç elde etmemiz temennisiyle.

Teşekkür ediyorum hocam ayrica msj.in ve ilgin için
Saygılarımla..

This Post:
33
291940.874 in reply to 291940.873
Date: 5/25/2022 1:24:05 AM
Overall Posts Rated:
896896
Herkese Merhaba,

Türkiye 115 - 89 Rusya

Ev sahibi Fransa mağlubiyeti sonrası, grubun belki’de kader maçı olan Rusya maçı ile yolumuza galibiyet ile devam ediyoruz. İsteklilik olarak rakip bizden daha fazla efor sarfetsede maçın başından sonuna kadar üstün götürdüğümüz karşılaşmada güzel bir galibiyet elde ettik. Rakip CZ biz Normal olarak çıktık bu önemli mücadeleye.

Takımın süperstarı Erol maçta tüm sorumluluğu üzerine alarak özellikle son periyod harika bir performans ortaya koyarak maçı 42 sayı ile tamamladı.
Kısalarımız günündeydi ve üzerine düşeni fazlası ile yaptılar, Skorer bir KF olarak maça başladığımız Kayahan’ında maçtaki katkıları katkılarını unutmuyoruz. 23 sayısını 1ribaunt ve 4asist 1 Top çalma ile süsledi.

Eray bugün atmaktan ziyade, kendi takımından'da çok iyi tanıdğı ve anlaştığı Erol’u beslemeyi tercih etti ama 16 sayı ile oda ciddi skor katkısı verenlerden oldu. Eray maçı 16 sayı, 3ribaunt ve 7 asist ile tamamladı.

Yedek olarak maça başlayan Kürşat, Sefer ve Tunç Akalın’da aldığı dakikaları iyi değerlendirerek galibieytimizin önemli birer parçası oldular.

Uzunlarımız Mert ve Önsal duvarı takımın pota altını korumaya devam ediyor. Kendi takımları artık ayrı olsa’da Milli takımda buluşarak eski günleri yad etmeye devam ediyorlar.

Önsal maçı 14 Ribaunt, 7 asist, 3blok ve 4 sayı ile tamamlayarak tamamladı.

Gökhan Ültan sonrası takım kaptanlığına soyunan Mert Kezer’de 14 ribaunt, 4 asist, 5 bloğunu 10 sayı ile süsleyerek galibiyetin çok önemli bir etkeni oldu.
Elinize sağlık..

Oyuncuların Formlarına özen gösteren hocalarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

Bir sonraki rakip, Lüksemburg..

Sevgi ve saygılarımla
Ernesto

This Post:
11
291940.875 in reply to 291940.874
Date: 5/25/2022 3:46:25 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
272272
Güzel maç olmuş,

Erol hücumda Mert savunmada (12 savunma rib 5 blok) maçı almış götürmüş,

Tebrikler,

Şimdi Lüksemburg düşünsün

This Post:
11
291940.876 in reply to 291940.875
Date: 5/26/2022 10:14:56 AM
Overall Posts Rated:
896896
Güzel ve temiz bir maç oldu hocam dediğin gibi. An itibari ile en önemli maçımızdı, kazandık ama tabiki iş bitmedi. Kalan maçlarıda iyi bir şekilde geçip üst tur yapmak istiyoruz.

Mert'e, Erol'a ve diğerlerine çok ihtiyacımız var

Lüksemburg maçı için hazırız..
Tesekkürler ayrica tebriğin için hocam

This Post:
55
291940.877 in reply to 291940.876
Date: 6/3/2022 1:38:01 AM
Overall Posts Rated:
896896
Herkese Merhaba,

Lüksemburg 58 - 112 Türkiye

Yolumuza galibiyet ile devam ediyoruz, bu maç belkide bir nevi averaj maçı gibi düşünülse'de asıl bizim için önemli olan iki maçımıza çıkacağız ve sıralamadaki yerimizi belirliyeceğiz..

Bu maç için diğer detay’lara gelirsek takımımızdaki diğer oyuncuları’da kullanabilmek adına iç oynamayı tercih ettim. Takımın ağır taşları yerlerini korudu (Eray ve Erol) onları KF.de biraz daha çok yönlü ve dengeli tip’e en iyi örneklerden biri diyebileceğimiz Şiar Kf olarak başladı.
Onun dışında bu sene ilk kez kadroda yer alan, (Formu nedeniyle ve taktiksel tercihler nedeniyle kullanamadığım) Muzaffer Bingün UF olarak başladı. P için’de iç oynamamız nedenli Ali Arif’e görev verdim.

Diğer konuya gelirsem takımın yeni isimlerinden Mesrur ve gelişimine devam eden Semih Oluk’ta aldığı dakikaları iyi kullandı diyebilirim. Özellikle Semih’in 16sayı ve 7 ribaunt’u kayda değer bir performastı. (Semih ve Mesrur dahada iyi olacak, inanıyoruz)
Bu maç için istatisliksel detaylara çok girmeyeceğim, Skor yükü olarak Muzaffer üzerine düşeni yaptı. Muzaffer’in Ribaunt desteğide gayet iyiydi. Biraz öncede belirtiğim gibi Semih güzel bir skor katkısı vererek en çok skor katkısı yapan 2. Oyuncumuz oldu.

Şiar olması gerektiği gibiydi ve görevini iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Ali Arif beklediğimden daha az ribaunt katkısı Verdi ve oyun içinde daha az görünenlerdi. ‘’Skor katkısı olarak.da oyun içerisinde daha fazla yer almalıydı bu maç biraz durgun kalanlardan yada daha fazla bireyselliğini ön plana çıkaramayanlardan oldu’’

Bu maç için yedek oyuncularımız Osman, Kayhan ve Kürşat aldıkları dadikaları iyi değerlendirenlerden ve oldu diyebiliriz.
Benzer taktik ile oynayacağımız olası maçlarda Mesrur’unda daha çok katkı vereceği günleri iple çekiyor olacağız. Gelişimine devam edenlerde ve son zamanlarda iyi atılım yapan isimlerimizden biri kendileri. Kiku hocamızında destekleri ve katkıları ile tabiki..

Bu maç için maçın adamı ismini yakın ve benzer istatikler nedeniyle seçmek zor olsa’da Yedekten gelerek takıma max destek sağlayan Semih Oluk olur diyorum bana göre. Bu maç için maçın adamı Semih Oluk ve Notra hocam..

Bir sonraki rakibimiz Slovenya olacak.. Gruptaki hem bizim yerimizi , hem onların yerini belli edecek en önemli maçlardan biri olacak.
Dolayısıyla şimdi’den zor bir maç olacağını söylüyebilirim.

Sevgi ve saygılarımla
Ernesto

This Post:
22
291940.878 in reply to 291940.877
Date: 7/8/2022 7:17:18 AM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Ernesto hocam, ekinizdeki dağılmayla alakalı makul bir açıklamanız var mı? Sizlerden hassasiyet gösterip bir açıklama yapmanızı bekliyoruz.

This Post:
33
291940.879 in reply to 291940.877
Date: 7/11/2022 4:54:34 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Ernesto hocam,
Forumda son yazdıklarıma henüz bir cevap vermediniz, sizden makul bir cevap hala bekliyorum.
Ayrıca, son hazırlık maçımızdaki taktiğinizin de makul bir açıklaması var mı?

Advertisement