lijepo si to napisao skoro se u svemu slažem sa tobom, ali skoro, nije da ti ne vjerujem da buš išao maksimalno, ali išao buš toliko koliko ti buju dali moji igrači, a ak i njih uspiješ proči tu su još i suci, e sad ak ih uspiješ potkupiti ,suce što je već teže, jer je moj kolega Nomad upravo sada sa njima na večeri i riješava, problem njihovog odabira za koga budu sutra sudili jer je on majstor takvog uvjeravanja , a šta si može , financijaš po struci , knjigovođa svih poznatih trenutno mafijaških bosova kod nas , zato se ne bojim za suđenje da bu na mojoj strani, tak da tu već vidim moju prednost ako u ničem drugom, a ostalo nek bude mala tajna, jer dugave su ipak poznata tvrđava , i to teško osvojiva, ali opet dobro živi bili pa vidjeli, ali stvarno ti je loše ak buš već sada igral trgaonu, pa onda zbog te trgaone izgubiš slijedečih par tekmi, samo da pokažeš kak si bolji od mene , mislim da ti je to dugoročno loš potez, ali ipak si ti šef svoje ekipe i ti najbolje znaš kaj ti je delati
4/10/2010 6:00:00 PM 7 KK ENDURO -- 2 Mala Truba----Mala Trub dobiva bez obzira na sve
4/10/2010 6:00:00 PM 6 SANAC -- 5 KK Plutoni---po meni bez obzira na sve ipak je plutoni u maloj prednosti
zbog domačeg terena, jer isto tako ne vjerujem da bu sanac trgal več u ovom dijelu prvenstva
4/10/2010 6:00:00 PM 8 kk ponko -- 1 KK Lokarda---lokarda to dobiva, bez pardona ko i sve ostale utakmice ove sezone, osim one protiv plutona
4/10/2010 6:00:00 PM 4 Critters -- 3 dugave TV---e a ovo sam več unaprjed iskomentirao, tak da nema smisla da se ponavljam
Last edited by marijoh (NTscout) at 4/10/2010 8:32:54 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!