e ovo meni nije jasno, ja olimpiakos puelasa već drugi put razguzim u privatnoj ligi, i to nakon što mi je strgal prvo krilo i bek šutera, i to preko 20 razlike a on ima dvije pobijede u svojoj konfi , a ja 2 poraza , pa to mi stvarno nije jasno,koja je tu caka...a on pobijedio kivana i to u gostima........pa kakva je to onda naša konfa.......strašna...........
evo prognoza za sutrašnje kolo:::::
10.7.2010 18:00:00 Mervin Mala Truba
mislimda bi Mervin tu mogao do još jednog iznenađenja, ak odigra trgicu, jer mala truba je ostao na samo 3 igrača vrijedna spomena, a ostali nisu mu za niš.....pa zato samo naprjed Mervine
10.7.2010 18:00:00 KK Lokarda SANAC
--mislim da sanac nebu ko crit pokušal napraviti iznenađenje.da bu laganini sa drugom potstavom da odmori ključne igraće za slijedeće susrete i u ligi i u kupu..lokarda dobiva
10.7.2010 18:00:00 KK Plutoni Critters
ovo je definitivno derbi kola prvi na drugoga, pošto criters po običaju dobiva skoro sve susrete kod kuće, ali bi ga ona trgaona kod lokarde mogla koštati prvog poraza kod kuće po meni ak plutoni trgnu u ovoj utakmici mogla bi voda oteći na njihov mlin
10.7.2010 18:00:00 ZG-Nomads dugave
--e a ovo bu poslastica začelja, meč momčadi iz sentra metropole ,protiv malog kluba iz periferije , meč starih rivala iz 3-1 lige, i ja se nadam još jednom dobivenom meću i protiv mervina i protiv plutona sam se isto tak nadal pa niš od toga nije bilo, kak se ono veli 3 sreća..........he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!