Prosle sezone to nije radjeno.
Ja npr nisam dobio ni jednu poruku od nekoga ko radi sa A reprezentacijom za mog Vujicica. Vujicic je dok je bio kod mene (dok Rus nije upropastio sve) bio jedan od vecih talenata za A selekciju,iako je superstar potencijal..a niko mi nije rekao sta ja njemu trebam trenirati kako bi on i zaigrao za A tim.
Када си почео да га тренираш добио си упуте или од скаута или од младог тренера!!!
Селектор и не треба да шалје свима поруке за то су ту скаути и У21 селектор! Сигурно си добио савет на почетку како, а после си и сам постао скаут!вероватно да је остао код тебе би за касније и добио свет како би требало, а твоје би било да прихватиш или не! Али Вујичић није више ту тако да нема смисла говорити сада о њему!
У једном посту си рекао да ове сезоне није било сарадње, а објасни ми како када је Трба био прикључен првом тиму, тако да је знао потребе А селекције! Не видим разлог ако смо Трбу обавестили да треба да обавештавамо сваког скаута понаособ!
А и сам си више пута рекао да си упознат са А играчима и потребана првог тима!!Vec vidim da pocinjes neku vrstu atentata, ne znam zasto, al dobro.
Не видим никакав атентат на тебе само сам навео шта ми је засметало у мало театралном говору на почетку кампање!