nije u tome problem, ja se s tobom i reggijom slažem da sam davno triba prodat grbeša, to je činjenica i tu ste u pravu. al ste me ispizdili, neznan više ko je ko, očito sam ja s nekim priča ko se predstavija reggie miller, al to očito nije bija on jer kaže da mu je neko upa u account i sjeba ekipu, al također je ta izvjesna osoba "x" znala i password tvoje ekipe... meni ništa čudno ne bi bilo da je reggie ima 2 ekipe, pa jednu nakon nekog vrimena prepustiija tebi. to je ok, rođaci ste. al on kaže da nisam s njim priča, a ta osoba je znala oba accounta.
malo čudno??
i onda nakon takvih "čudnovatih" događanja, di neznaš ko pije a ko plaća, dođeš na chat i kažeš da je marijoh meni pomoga ponudivši "enormna" 2 milijuna za grbeša.. smišno

prije 3 sezone takvi igrači su išli za 7-8 milijuna, pogledaj samo tepušića i ostale.. i onda mi varamo s ponudom od 2 milijuna za jednog od najboljih bekova buzzera. jebiga, prvo pometi isprid svojih vrata pa gledaj druge. meni ne bi nikad palo na pamet vas optuživat za nekakve "čudne" radnje, al to vi očito samo tražite, optužujući druge za neke skroz normalne transfere.