evo neckao sam se jucer da li da odgovorim ili ne i na kraju me ipak malo podbolo pa sam odlucio odgovoriti na kritiku (uvredu) kolege bire koji je odlucio ovo napisati nici izazvan ali ok
Čitajući tvoje postove na ovom threadu shvatio sam zašto nikad nisi imao uspjeha sa klubom isl. Pročitaj si na help forumu vodič za nove igrače, siguran sam da ima negdje dio o visini igrača i na što ista utječe.
Nisam uspio zasto? I po cemu zakljucujes da nisam uspio ... svaki dan proveden na buzzeru niti jednom se nisam izivcirao, bit igre nije ici do kraja ako kraj nepostoji, za mene cilj ove igre je svaki igrac ponaosob uzimam ih kao projekte a ako prekines dezinformirat javnost i malo procackas po povjesti mojega kluba uspjet ces pronaci nekim cudom dosta hrvatskih centara, jako uspjesnih, onda ces naci opet kojim cudom 3 PG/SG-a opet kojim cudom iz mojega kluba jako uspjesna i dobro istrenirana ... to sta nisam pomoga u izradi vodica za pocetnike neznaci da nisam niti jednomu pomoga , sta javno nepisem imena neznaci da nisam predonjeo zajednici a vjeruj mi mogao bi napisati puno duzu listu od tebe i mislim da samim ovim sta si napisao nije uredu od tebe prozivati ljude bez ikakvog razloga i argumenata.
Opet pogledaj trenutnu reprezentaciju i onda pogledaj u dobar kad su ponikli verbic, tezak, caleta, orlic, padovan, ivankovic itd ko je tada brinuo o razvoju i ko je kontaktirao vlasnike ... ko je starosti pomogao oko grbesa dizao skobu u 2 ligi sa placom na 180k ... molim te nemoj me vise prozivat ako ti je tesko prije toga malo procackat po povjesti
znam nisam bio prvoligas ali to nikome nedaje za pravo da me tretira kao manje vaznog od bilo kojeg drugoga managera
Last edited by Jukic at 8/25/2012 4:23:20 AM