חברים, הלטבים בפאניקה...
אתמול בלילה חשבתי כבר ללכת לישון ולנוח ואז קיבלתי מכתב מהמאמן של אלבז שסקאוט לטבי ניסה להוציא ממנו את התכונות של לאלבז על ידי זה שאמר לו שהוא רוצה לקנות אותו ולכן צריך את התכונות...
הבחור ניסה לגנוב לנו את התכונות של אלבז על ידי תכסיס עלוב, לא ספורטיבי, מגוחך ושעליו אני מקווה שיחטוף קצת..
פשוט מעשה גועלי, הלטבים בפאניקה כשמדובר במפגש בו הם לא פייבוריטים ברורים ולכן מחפשים כל דרך, גם דרך לא כשרה כדי לנסות להדיח אותנו..
התעמתתי עם המאמן הלטבי והסקאוט הלטבי ששלח את ההודעה הזאת למאמן של אלבז ושניהם הודו בכל מה שאמרתי ואמרו שזאת היתה האסטרטגיה שלהם לקראת המשחק הזה...
אני דיווחתי על הסקאוט שניסה לגנוב תכונות מאלבז [ולפי מה שאני מבין הצליח לגנוב תכונות של שחקן אחד עד כה, להערכתי זה גורן', הם גם שלחו למאמן של גורדון הודעה אבל הוא לא ענה להם] ב"דווח על רמאים " והעלתי את המקרה המביך הזה לפורום מאמני נבחרות, וגם לפורום הגלובלי בעזרתו של גל שכתב פוסט מאד נכון ומדויק
הנה קישור לגלובלי -
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...)בקיצור, גועל נפש אחד גדול.. היום מראים ללטבים אני מקווה מי הבוס כאן בשכונה וששום רמאות לא תעזור להם להדיח אותנו.. היידההההה ישראלללל בכל הכוח
Last edited by The Crazy Killer at 7/20/2015 4:55:08 AM