Ειδα όλο το ματς ζωντανά, κόντεψα να σπασω την οθόνη κ να πάθω κ εγκεφαλικό. Όντως ματσάρα αλλά ρε συ είσαι απέθαντος! Τουλάχιστον 3 φορές πίστεψα ότι το είχα καθαρίσει το ματς αλλα οι δικοί σου με τα τριποντα κρατιόταν μέσα.Ιδίως τα τελευταία δευτερ της πρωτης παράτασης μου ανέβασαν την πιεση. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
Γενικά φέτος δεν είναι η πρώτη φορά που αναστένομαι κατά τη διάρκεια του και το γυρνάω στο τελευταίο λεπτό με τρίποντα. Κάπως έτσι νίκησα τα κουνούπια, τον Δον, και επέστρεψα αλλά έχασα απέναντι στον OBC και σε εσένα χθες. Αλλά 2 παρατάσεις και 269 πόντους δεν βλέπεις κάθε μέρα, οπότε αυτό είναι από τα επικά ματς.
Όπως και να έχει νομίζω ότι δεν μου άξιζε η νίκη αφού τακτικά ήσουν καλύτερος (αστόχησα τελείως στην πρόβλεψη) κ η διαφορά διάθεσης με κράτησε στο ματς καθώς πήρα πολλές δευτερες επιθέσεις από επιθ ριμπ και βολές από φάουλ (Νομίζω η αποβολή του νίκολς και δευτερευόντως του λίλεπου έκριναν το ματς).
Λογικό να αισθάνεσαι ότι δεν άξιζες τη νίκη λόγω του άστοχου μαντέματος, ωστόσο το μέτρησα το ματς και βγαίνει νίκη σου κοντά στους 6-8 πόντους. Προφανώς αν δεν είχες αστοχήσει, θα είχες πιο εύκολο ή αν είχα μαντέψει εύστοχα εγώ, θα είχα νικήσει εγώ. Σκόραρα περισσότερο ανά 100 κατοχές, αλλά ήσουν κι εσύ καταπληκτικός επιθετικά κι οι 16 περίπου κατοχές παραπάνω ήταν σαν να ξεκινούσα με 20 πόντους χάντικαπ.
Καλή συνέχεια κ καλή επιτυχία στο Β3 (συγχαρητήρια για την πορεία σου παρεμπιπτόντως, είδα κ την κλήρωση, νομίζω τον έχεις αν κ αυτός έχει μία καλή πεντάδα αλλά από αλλαγές τπτ)
Σε ευχαριστώ πολύ Αστέριε. Το γεγονός ότι έκανα φέτος την παρθενική μου παρουσία στο Β3 με ιντρίγκαρε και παρόλο που δεν έχω ομάδα για πολύ ψηλά, πάλεψα και κατάφερα το 8-0 , κράτησα ψηλά την Ελληνική σημαία και φυσικά πέρασα στα νοκ άουτ. Το ίδιο κι ο Μαμουδιάρης που πέτυχε το 7-1 και συνεχίζει κι εκείνος. Σαν εκπρόσωποι έχουμε 15-1 φέτος και έχουμε καλές ελπίδες. Τελευταία φορά που και οι 2 Ελληνικές ομάδες πέρασαν στα νοκ άουτ ήταν τη σεζόν 28 (σπάρταν και μαμού), ενώ το να προκριθούν και οι δύο συμμέτεχοντες μας στους 16 έχει συμβεί δις. Πρώτη φορά τη σεζόν 13 από τους Ασυγκράτητο και OBC και η δεύτερη τη σεζόν 24 από τους Μαμού και Μάτσα. Μακάρι να τριτώσει

Και πάλι συγχαρητήρια για τη νίκη σου και σε ευχαριστώ για τις ευχές σου πραγματικά!