Πέρασε παραπάνω από μισός αιώνας από τα τέλη της δεκαετίας του '50...Τότε που ο μεσήλικας τότε Κοτίδης ήταν μόνιμος θαμώνας του παλαιού Σταδίου Καραΐσκάκη και ζούσε από κοντά την εποχή που η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα σάρωνε τα πάντα στο διάβα της και ονομάστηκε ''ΘΡΥΛΟΣ'' των γηπέδων...
Ήταν τότε,που ο πάνσοφος κάθονταν πάντα παρέα με τον νεαρό τότε Αττίλιο και βρωντοφώναζε ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΣΣ'' κάθε φορά που ο Αττίλιο τελείωνε το εμβατήριο με την τρομπέτα του...
https://www.youtube.com/watch?v=_VHyXb-uR5cΚαι ήταν τότε που ο ηγέτης μας συνειδητοποίησε ότι κάθε ομάδα που έφερε το όνομα ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'' ήταν καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί...Δεν αρκούσε μόνο το πρωτάθλημα..Δεν αρκούσε μόνο το κύπελλο...Η αναγκαία και ικανή συνθήκη,έτσι ώστε ένας ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'' να θεωρηθεί επιτυχημένος ήταν μόνο μία....έπρεπε να κατακτήσει το DOUBLE... (trophy) (trophy)
Σε ανύποπτο χρόνο ο Κοτίδης είχε γυρίσει προς τον νεαρό τότε Αττίλιο και του είχε πει:''Αττίλιο...να το ξέρεις!!!Κάποτε θα φτιάξω και εγώ τον δικό μου Ολυμπιακό...Τους δικούς μου LEGENDS!! ...Και κάποτε θα καταφέρω και εγώ να κάνω την ομάδα μου Θρύλο!!!Και θα καταφέρω και εγώ να την χαρώ να σηκώνει το Double...Σου το λέω,να το ξέρεις...... *-:)
Πέρασαν σχεδόν 60 χρόνια από τότε...Δυστυχώς ο Αττίλιο έφυγε νωρίς.Αλλά ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης μπορεί να άργησε,αλλά τελικά εκπλήρωσε την υπόσχεση-προφητεία του...... (party)