BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21

Lietuvos U-21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
321581.87 in reply to 321581.84
Date: 2/5/2024 2:47:43 PM
Kauno "Poleuritanas"
IV.22
Overall Posts Rated:
1111
Tai reikejo taip ir sakyt kad mano jauniai nezais ar iskart sezono pradzioj ar paskui kai 20meciais nusprendei zaist... o ne liept kazka kelt ir pazadais svaistytis. man tsg pikta del mano laiko svaistymo... kaip ir to lino nesamoniu snekejimas kad negi sakyt kad nezais ir parduok. taip imk tiap ir pasakyk daug geriau bus. O del kito sezono nezinau dar pagalvosiu... turiu pinigu kaip sieno gal y normale rinktine kazka pirksiu treniruot... jau uztektinai tam u21 esu prikeles.

This Post:
00
321581.88 in reply to 321581.87
Date: 2/5/2024 2:55:00 PM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
as irgi nekeliu del to i u21, neaisku su dabartiniu stabu. pazadai pazadai ir tiek.

This Post:
66
321581.92 in reply to 321581.91
Date: 2/5/2024 3:32:02 PM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
Oho, cia as, gerbiamas buzzerbeater.com U21 rinktinès treneris, pasiruoses vadovauti savo komandai pergalei su savo nepakartojamu ekspertizu! Bet palauk, ar as tikrai
pasiruoses? Galu gale, kartais man sunku prisiminti, kuri mygtukas daro ka ant mano klaviaturos, nesakant jau apie tai, kaip igyvendinti nepriekaistingas strategijas virtualioje aiksteje. Taciau cia as, kaldamas kaip patyres profesionalas, veikiamas jsitikinimo, kad visa tai valdau.
Mano deluzineje trenerio didybéje daznai pats save aptinku pasiklydes statistikos ir strategiju jüroje, sitikines, kad kiekvienas mano Zingsnis yra tikras genialumas. Maza to, as net nesuprantu, kad puse laiko tiesiog atsitiktinai paspaudziu mygtukus ir tikiuosi geriausio. Tai lyg but bandymas aklomis isspresti Rubiko kuba, vaziuojant ant vienos rato - visiskai absurdiska! Bet hei, kam reikia logikos ir proto, kai turi nepaprasta pasitikèjima savimi, teisinga? 🙂 🙂
Sedint cia, mégaujantis savo paties priskirtu garbingumu, negaliu nesijuokti is visos Sios absurdiskos situacijos. Cia as, paprastas mirtingasis, pasivaidaves genijumi uz virtualaus krepsinio dinastijos. Tiesa yra tokia, kad tikriausiai daugiau tiketina, jog as atsitiktinai panaikinsiu savo zvaigzdziu Zaideju sutarti, negu pavesiu savo komanda cempiony garbei. Ups! 🙂 :
Bet hei, siame virtualiame pasaulyje, kuriuo viespatauja pikseliai, viskas jmanoma, tiesa? Taigi, as toliau zaisiu nepakartojamo vadovo vaidmeni, drasiai veddamas savo komanda i pergale viena abejotina sprendimo poziûriu. Galu gale, ar ne apie tai kalba büti treneriu? Ar tik ne juokiuosi is saves? 🙂 🙂 Tik laikas - ir galbüt dar kelios nesekmingos atkarpu - parodys! 🙂 :

Last edited by Remigijus Zemaitaitis at 2/5/2024 3:32:44 PM

This Post:
11
321581.94 in reply to 321581.93
Date: 2/5/2024 3:45:35 PM
Turtle_man
II.4
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
Turtle_man II
Kai žiūri į kitus, pažiūrėk į save.

u21 trenerių listas
https://imgur.com/haJihRq

SterSiX/Vėžliukas🐢
This Post:
00
321581.95 in reply to 321581.93
Date: 2/5/2024 3:48:32 PM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
Gera vasara buvo, smagiai praleidau, ne prie buzzerio. Pamenu kaip gynei mane forume ir uzstojai tuo metu, kai as rasiau kad kalejime sedziu, o is tikro vasara dziaugiausi.

This Post:
00
321581.96 in reply to 321581.95
Date: 2/5/2024 4:05:57 PM
Šiaulių Rambynai
II.4
Overall Posts Rated:
505505
Second Team:
Bėginis dviratis
O koks čia tikslas viso šito pokalbio ?
Pirma, žaidžia geriausi žaidėjai. Antra, jei nežaidžia u21, dar nereiškia, kad šūdas. Įgauni patirties treniravime, plius parduodi brangiau.
Trečia, patys išrinkot Paulių rinkimuose. Tuoj bus rinkimai, galėsit subalsuot už tuos trenerius, kurie paims jūsų žaidėją į rinktinę.

This Post:
22
321581.97 in reply to 321581.92
Date: 2/5/2024 4:28:19 PM
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
116116
Second Team:
BC Lietuviniai II
Na, Rimai, atrodo, kad tavo pasitikėjimas savimi virtualioje aikštėje gali būti didesnis už tavo žaidimo strategijų supratimą! Galbūt turėtum daugiau dėmesio skirti tam, kad suvoktum, ką daro tie mygtukai ant tavo klaviatūros, o ne tik tikėtis geriausio atsitiktinai spaudžiant.

Galbūt turėtum apsilankyti tam tikrose trenerių pamokose arba pasikonsultuoti su kuo nors, kuris turi bent minimalų supratimą apie tai, kaip valdyti komandą virtualioje erdvėje. Nes tavo dabartinė taktika - tai kaip bando vilkti koją virtualioje basketbolo aikštėje ir tikėtis, kad tai pasveiks tavo komandą. Bet galbūt aš tiesiog neįžvelgiu tavo genialumo! :-B :D (BB)

Linkiu tau sėkmės su tavo "nepakartojama" strategija - galbūt koks nors stebuklas įvyks, o tavo komanda nustebins pasaulį savo pergale. Arba galbūt tai tik dar vienas tavo klaviatūros "atsitiktinumas". Kas žino? B)

Advertisement