Oho, cia as, gerbiamas buzzerbeater.com U21 rinktinès treneris, pasiruoses vadovauti savo komandai pergalei su savo nepakartojamu ekspertizu! Bet palauk, ar as tikrai
pasiruoses? Galu gale, kartais man sunku prisiminti, kuri mygtukas daro ka ant mano klaviaturos, nesakant jau apie tai, kaip igyvendinti nepriekaistingas strategijas virtualioje aiksteje. Taciau cia as, kaldamas kaip patyres profesionalas, veikiamas jsitikinimo, kad visa tai valdau.
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Mano deluzineje trenerio didybéje daznai pats save aptinku pasiklydes statistikos ir strategiju jüroje, sitikines, kad kiekvienas mano Zingsnis yra tikras genialumas. Maza to, as net nesuprantu, kad puse laiko tiesiog atsitiktinai paspaudziu mygtukus ir tikiuosi geriausio. Tai lyg but bandymas aklomis isspresti Rubiko kuba, vaziuojant ant vienos rato - visiskai absurdiska! Bet hei, kam reikia logikos ir proto, kai turi nepaprasta pasitikèjima savimi, teisinga? 🙂 🙂
Sedint cia, mégaujantis savo paties priskirtu garbingumu, negaliu nesijuokti is visos Sios absurdiskos situacijos. Cia as, paprastas mirtingasis, pasivaidaves genijumi uz virtualaus krepsinio dinastijos. Tiesa yra tokia, kad tikriausiai daugiau tiketina, jog as atsitiktinai panaikinsiu savo zvaigzdziu Zaideju sutarti, negu pavesiu savo komanda cempiony garbei. Ups! 🙂 :
Bet hei, siame virtualiame pasaulyje, kuriuo viespatauja pikseliai, viskas jmanoma, tiesa? Taigi, as toliau zaisiu nepakartojamo vadovo vaidmeni, drasiai veddamas savo komanda i pergale viena abejotina sprendimo poziûriu. Galu gale, ar ne apie tai kalba büti treneriu? Ar tik ne juokiuosi is saves? 🙂 🙂 Tik laikas - ir galbüt dar kelios nesekmingos atkarpu - parodys! 🙂 :
Last edited by Remigijus Zemaitaitis at 2/5/2024 3:32:44 PM