En is tobbe-kevesbe ebben latom.
Sok futas nagyon alul is van ertekelve es rosszul is. Rohadtul nem kell ehhez 15-16db, boven eleg a 13-14dt. Es bizony ha meg a kinti vedekezes jo is es tolodik emiatt a tamadas befele, naluk bd-ecs poszton az ezen posztokhoz kepest extra lv-tech-dt-vel rendelkeznek, nalunk meg ezeken a posztokon nincs ehhez massziv vedelem.
Mnf-et en azota nem nagyon allitok, amiota beleszaladtam egy kozel hasonloba, amikor total melle lottem. Egy ilyen totalis melleloves siman van 10 pont de lehet tobbis. En mondjuk egy cseh, lengyel szintu csapat ellen nem nagyon allitanek, mert ezek annyira multisak, hogy legalabb 4-5 taktikat gond nelkul el tudnak jatszani. Kiveve ha nagyon egyertelmu, de pl. kint 8-as formaban voltunk, bent pedig ott voltak a 9-es magasembereink, en nem lattam nagyon eselyet, hogy nekunk mer jonni bent. Plane hogy elotte is sok futassal vertek a horvatokat...
En mondjuk mas embereket probalnek nevelni, pl. a lepattano az nalam egy rohadt nagy luxus, bedoboknak kulon nem edzenek (ecs, c termeszetesen igen). Egyresz mert nem stabill skill (attol hogy extra valaki, nem o szedi a legtobbet), masreszt pl. az ellenfelnel iranyito jatszott bd poszton...(8-as skillel) es annyit szedett mint Horvath (csehek, lengyelek se edzik szerintem bd posztra, ecs,c-be is 17 a max es akkor sokat mondtam). Pl. Horvath is a nem tudom mennyi lepattano edzes helyett (legalabb egy szezon ha jol gondolom) tamado 1-1-et kapott volna, akkor a leszedett 5 lepattano helyett szedett volna kettot legrosszabbesetben, de lehet ugyanennyit, es igy edzes reven a 18-19 tech-lv-2pontos skillel pedig becsomagolta volna az iranyito gyereket. 14-15-tel (tipp, nem tudom) nem fogja megverni/dominalni a kv-bv skillekkel rendelkezo vedojet
Last edited by Emteemaster at 12/2/2014 7:42:54 AM