Jak już wcześniej wspomniano - IV liga wcale nie taka straszna, jaką ją cyferka czyni. Kasy z biletów będziesz miał więcej, bo liga wyższa - co wcale nie znaczy trudniejsza. Przegrywać wcale nie musisz - w IV ligach właśnie sporo jest botów czy rzadko, bądź też wcale nielogujących się prezesów. Z draftu wcale nie masz gwarancji, że coś fajnego wyciągniesz - przed tobą wybierać będzie 15 drużyn (o ile zajmiesz 1. miejsce) - jak dla mnie szansa na wyciągniecie najlepszej trójki jest bardzo mała, nawet jak wyciągniesz coś z pierwszej dziesiątki to wybitnie rewelacyjni ci młodzi wg mnie nie będą, aczkolwiek mogę się mylić ;) Poza tym czyszczenie botów może załatwić sprawę za Ciebie.
Weź pod uwagę też, że tak trenując sobie zawodników teraz w tej V lidze, potem będziesz miał 'mutantów' (zakładając, że trenujesz też dla siebie, nie tylko na sprzedaż), których nie będzie łatwo utrzymać za bilety w IV lidze.
No ale ostateczna decyzja należy do ciebie. Powodzenia!
@Czesław:Silni spadkowicze... Raczej nie liczyłbym że jakaś potęga spadnie z IV ligi. Co najwyżej jakiś ambitny prezes dostanie klub po spadku, jak dostanie fajnych młodych z draftu i może ostro namieszać.
@Mr.President: I tak nie awansujesz :P Co najwyżej chcieć możesz ;D
@tomek1804: Ja mam mniejszą :P
Pozdro,
Dv
Last edited by Dejvidd at 4/17/2009 10:08:06 AM