1. kérdést már 2* leírtam nem fogom harmadszor is. olvasd vissza felhúzzuk 11-ig majd mots (belorusz) = 6 újabb mots (fritz) = 3, ami mára 4 -re megy fel és ha ma (csigások) laza volt, akk kb 6 a ts.
2. mivel át lettünk verve, ezért nem mindegy, ha pl 6 ts*-ről indulunk a csopoprtnak (jelen valódi helyzet egy feltételes mai mots után) vagy 2 **-ről, ha zsinórban 3 mots volt.(mint ahogy hála ég nem volt..)
amúgy meg normálről beszélek alapból, de ha motsolunk TUTI nem tudnak átb..ni minket.*: tegyük fel ma meccs előtt 11 ts
**: ld 1-es pontot kiegészítve, hogy 4-et is feleznénk és esne 2-re...
6-ts sel is lehet 2-3 EB meccset hozni, ha jó a sorsolás. Egy "könnyebb " csoportban erre még sansz is lett volna
3 nyert meccsel meg jó esetben 1-2. helyen zárhatunk ha mégsem, akkor 3. selejtezős helyen.
Marhára nem mindegy olasz/ lengyel ellen (ők is full közeli ts) nyomni vagy egy mai motsos 2. helyezett ellen a könnyebb csoportban!
Domival semmi bajod
alapvetően elvi kérdésekben nem értek egyet emberileg a neveletlenségét, hogy nem olvassa a levelem,azon túl nincs bajom vele.
és az nem kifogás, hogy valaminek a következménye. .
alapvető emberi viselkedési normákat minden esetben illik betartani, nincs semmilyen kifogás sohasem! Ha én nem csípek vkit, akkor sem hagyom szó nélkül levelét nemhogy olvasatlanul.. nem vagyok ugyanis neveletlen ember!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/17/2014 7:31:50 PM