Υπεκφυγες κλπ δεν ειμαι εγω που κανω αλλα εσυ ,οπως και λες ανακριβειες
(124401.61)Αλλα για πες μας εσυ αλανθαστε ποια ειναι η ιδιοτητα που πρεπει να εχει καποιος για να σε κρινει ? και τι κριτικες δεχεσαι μονο του στυλ που σου λενε διαφοροι "δεν πειραζει καλα τα πηγες εδωσες οτι καλλιτερο γινοτανε , πετυχες το καλλιτερο δυνατο ,εισαι σωστος κλπ" ?
Ακομα δεν εχεις καταλαβει ποση μεγαλη βλακεια εκανες (προσεξε δεν σε λεω βλακα , βλακειες ολοι κανουμε) να στην εξηγησω για να καταλαβεις το ποσο ασχετος εισαι και στην συγκεκριμενη περιπτωση επικινδυνος για αυτον που πηγες να βοηθησεις .
Εστω οτι ισχυει αυτο που νομιζες και κερδιζε ενα ποσο ο μαρτιου οποιο θελεις 10χιλ , 500χιλ και ερχοτανε ενας χρηστης και εκανε καταγγελια για παρανομη μεταφορα χρηματων ξερεις τι θα γινοτανε ? θα ερχοταν ενας τζιμης και θα του εριχνε ενα προστιμο ισως μεγαλυτερο απο αυτο που του χαρισες , πολυ απλα θα τον εστελνες στην χρεωκοπια μια ωρα νωριτερα .Αντε μετα να αποδειξει οτι δεν ειχε συννενοηθει μαζι σου , ολο τον κοπο που εχει κανει τοσο καιρο θα του τα γκρεμιζες εσυ , θα του εκλεινες την ομαδα .... τοσο ασχετος και επικινδυνος εισαι που λες οτι θα το εκανες ακομα και αν σου ελεγε οχι μην το κανεις.
Γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια με τετοιες κινησεις τον κοπο των αλλων χρηστων , ποιος σου ειπε οτι το παιχνιδι ειναι για εθνικες ? ειναι για ομαδες .Πως λες ναι θα τον βοηθουσα ΠΑΡΑΝΟΜΑ εις βαρων αλλων ? ποιος εισαι εσυ? σου το ξαναειπα θελεις να τον βοηθησεις ? με την δικη σου τσεπη αγορασε εναν παικτη του δωστου 100 , 200, 500χιλ να χασει η δικη σου ομαδα οχι των ανταγωνιστων του.
Αυτος ειναι ενας λογος που ειμαι αντιθετος στην βοηθεια που σου δινετε απο συγκεκριμενους χρηστες δεν θελω να σε βοηθησουν (και εδω ειναι που χαλασαμε τις καρδιες με το ανηψουδι μου ) .Ενας αλλος λογος που δεν θελω ειναι οτι δεν γινεται να εχεις την πιττα ολακερη και τον σκυλο χορτατο , δεν μου αρεσει να σε βοηθαει αυτος που τον αποκαλουν ζωο και να καλυπτεις αυτον που τον αποκαλει ζωο.
Δεν αξιζεις να εχεις την παραμικρη βοηθεια αυτη ειναι η αποψη μου.