BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým II

Národní tým II (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160618.872 in reply to 160618.871
Date: 10/5/2011 3:27:24 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Jinak pro všechny, kdo by třeba o postu trenéra uvažovali, ale mají obavy z toho, co psal macros, myslím, že není potřeba se toho až tak bát. Jen by opravdu bylo lepší, aby bylo více zainteresovaných osob, které by se doplňovaly, třeba i točily po 2 sezonách u kormidla, aby nenastalo vyhoření jako u mě.
Pokud třeba chcete vědět, co všechno je potřeba jako trenér zajišťovat nebo si zajistit lidi, co to zajistí, tak mi napište, pokusím se vám to popsat a můžete se až podle toho rozhodnout.
Každopádně je potřeba mít pevné nervy a být připraven na to, že spousta skvělých talentů skončí na smetišti dějin, protože se prostě nepovede s manažerem nastavit efektivní spolupráci nebo aspoň včasný prodej někam, kde se o něj postarají.

Last edited by rwystyrk at 10/5/2011 3:27:56 PM

From: Vrta

This Post:
00
160618.873 in reply to 160618.872
Date: 10/5/2011 3:54:19 PM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Nestačím se divit:-(
Ivánku kamaráde, práce je rozjetá slibně, pročpak utíkáš....:_(

This Post:
00
160618.874 in reply to 160618.873
Date: 10/6/2011 12:51:46 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Tak bohužel, Hemza se dneska uzdravil, ale jeho klub nemá domluvený přátelák, takže skončí s 0 minutama tento týden a podle toho bude vypadat jeho forma při zítřejším tréninku. Vzhledem k tomu, že s Hemzou pořád řeším jen nějaké problémy, zvažuji jeho vyřazení ze soupisky a doplnění někým zodpovědnějším. Skillově je na tom sice velmi dobře, ale vzhledem k dalším okolnostem (tím myslím hlavně problémy s formou) se v 9 zápasech dostal do sestavy jen 2x.

This Post:
00
160618.875 in reply to 160618.874
Date: 10/6/2011 3:16:35 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Vzhledem k tomu, že na externí forum nikdo nepřispívá k tématům okolo NT (během téhle sezony tam byl jeden jediný příspěvek, navíc ještě od manažera, který má přístup i do federace), tak momentálně přestávám dávat na externí forum další informace, budu je teď dávat jen do federace. Aby se to změnilo, musejí tam začít přispívat uživatelé, kteří nemají přístup do federace. A nepočítají se příspěvky, které budou jen příspěvky pro to, aby se splnila podmínka, že je tam příspěvek, musejí být aspoň trochu k věci.

This Post:
11
160618.876 in reply to 160618.868
Date: 10/6/2011 3:46:18 AM
Overall Posts Rated:
913913
No on se nam to stat nemuze, protoze mi to hrajeme pro zabavu ne proto, abysme se nad nekoho povysovali, viz tvoje kecy v posledni casti.

Absolutne to neni problem teto hry, je to prave ta pohoda...to cos prinesl ty pres vsechny tve znalosti, rady, vize je jen stereotyp, kdy vsichni trenuji stejne, hraji stejne, domlouvaji si nasazeni a uctivaji te - nechapu, jak pro nekoho muze byt rana, ze koncis - mozna maji k tobe ale osobni vztah, to nevim.

Urcite jsi spoustu manazeru vcetne me naucil, jakym zpusobem BB hrat, to ti kazdopadne neberu a diky za to - bylo to mnohem snazsi a casove min narocnejsi, nez procitat vsechny fora.

Sice jsem hlasoval a psal tady, ze bys mel tuto sezonu dohrat, ale menim nazor. Mel bys skoncit hned, jeste dneska a bez dlouhosahlych proslovu. Uz nemas pravo urcovat, kdo bude tvym nastupce, komu prodas hrace...protoze uz ti na tom nezalezi a vsichni jsme proti tobe lamy.

Uz mas i B3 za sebou, takze zadny problem, navic i na Venemous a nemecke repre jde videt, ze jde vyhrat i jinou taktikou nez multiskillem.

Namyslene lidi nemam rad a proto jsem spokojeny, ze koncis...doufal jsem v to dlouho.

M.

Last edited by LA-Macros at 10/6/2011 4:56:21 AM

This Post:
00
160618.877 in reply to 160618.856
Date: 10/6/2011 3:47:54 AM
Overall Posts Rated:
913913
No, to nevím, z čeho si tak usoudil. Já tam nic takového v jeho slovech nevidím, že by nepoužil to, co píšu (prázdnou sestavu). A taky možná měl jen haluz a teď dělá haura.

i read u and ur team damn good..that was pure bullseye :-)

Já to vidim v tomto...ale mozna to blbe chapu...

This Post:
00
160618.878 in reply to 160618.877
Date: 10/6/2011 4:18:34 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Nejspíše to blbě chápeš. Jak jsme psali dříve, má ve zvyku dělat haura. Ale i kdyby to bylo tak, jak to chápeš, tak to pořád může znamenat jen zvolenou taktiku (hlavně tu 3-2 zonu) a prázdnou sestavu to nevylučuje.

This Post:
00
160618.879 in reply to 160618.876
Date: 10/6/2011 4:30:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Čekal jsem, jak se na dobře mířenou ránu ozveš a nezklamal si :-)

Užij si hodně štěstí při tom hraní a třeba se ti i jednou poštěstí, že vyhraješ titul. Snad tě to bude těšit, když vyhraješ proto, že všichni byli ještě horší než ty a ne proto, že ty jsi byl tak dobrý, že na Tebe nikdo prostě nestačil. I když osobně si myslím, že spíše dříve spadneš než vyhraješ titul, protože tě nikdo nebude vodit za ručičku a postupně se v tom utopíš.
Na příkladu VS a Německa je vidět, že vůbec nevíš, o čem píšeš. Ale rozebírat se mi to snad ani nechce.
Dokonce si ani nepochopil, o čem si hlasoval, my jsme nehlasovali o této sezoně, ale o příští, protože až po ní mi končí mandát.
Za poslední větu skoro uvažuju, že bych všechno přehodnotil a pokračoval, jen abych tě nasral ;-) Navíc se z tebe vyklubal pěkný pokrytec, který se nezdráhá dlouhodobě tahat rozumy z někoho, koho prý nemůže vystát. Byl si jeden z nejaktivnějších mých dopisovatelů ... a z těch aktivních navíc asi jediný, na kterém bylo jasně vidět, že mu jde jen o prospěch svého týmu. Že do repre tlačí své hráče jen kvůli příjmům ze suvenýrů a výsledky NT jsou mu úplně ukradené.

Last edited by rwystyrk at 10/6/2011 4:35:37 AM

This Post:
00
160618.880 in reply to 160618.879
Date: 10/6/2011 4:45:08 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Takže dle informace od BB neexistuje cesta k novým volbám. Jedinou možností je náhrada druhým ve volbách (mpesa), a to jen za speciálních podmínek (zbotování, bankrot nebo zabanování) a i v těch případech potrvá náhrada novým trenérem několik týdnů.
Z toho teda plyne, že bude nejlepší, když jako oficiální trenér dokončím volební období (tahle a příští sezona), ale jak jsem psal, chci dát prostor, aby neoficiálně vedl reprezentaci v příští sezoně někdo jiný. Já budu jen vykonavatel jeho pokynů, byť by chtěl nastavit třeba CT proti Barbadosu první zápas sezony.
Teď tady založím 2 vlákna pro volby, které jsem avizoval (volební řeč a diskuze).

This Post:
00
160618.881 in reply to 160618.879
Date: 10/6/2011 6:04:19 AM
Overall Posts Rated:
913913
Presne jsem zase cekal tvou naprosto pohorsenou reakci, protoze nesneses, kdyz nekdo rika neco jineho a uz vubec ne, kdyz te nekdo kritizuje, coz jsem nedelal - i jsem se te nekolikrat zastal.

Celkove si presne jen dokazal, jak jsi namysleny! To neni moje pokrytectvi. Ja jsem vcelku proti tobe nic nemel az do tech tvych povysujicich se poznamek - tos me dozral. V tvuj konec jsem doufal jen proto, aby se to trochu vyrovnalo...nijaka zast to nebyla.

Ty me urcite nenaseres, to ja v povaze nemam a klidne tady zustan, urcite vic lidi stoji za tebou nez za mnou. To jestli spadnu nebo ne, je jen moje vec a vadit mi to urcite nebude. Je to jen hra pro muj volny cas, kdyz chci v necem vyhrat, tak ve skutecne veci...tady na to nemam a muzu tvrdit, ze to neni jen schopnostma, ale zejmena casem, ktery jsem ochoten investovat.

To slovickareni si nech...ja jsem to neresil do detailu, videl jsem moznost dokoncit, tak jsem ji dal...ani nevim, kdy konci mandat, protoze jak jsi zminil, je mi to vcelku jedno. A jen souhlasim, ze mi o repre nejde...nikdy jsem nic jineho netvrdil, ale i presto jsem ochoten trenovat reprezentanty, jak nejlip to jde.

A taky si uvedom, ze jsem ti diky rekl, ze jsi nam pomahal...a ze to bylo daleko casove mene narocnejsi, nez procitat fora -bylo to vychytrale, ale uzitecne. Takze zduraznuj, zpochybnuj moje schopnosti nebo inteligenci, ale opet to dokazuje jen to jedno.

Necekal jsem od tebe takovou neobjektivnost, nerespekt a sebestrednost. Jestli jsi takovy i normalne, tak to potes...

Cau, Pavel

This Post:
33
160618.882 in reply to 160618.881
Date: 10/6/2011 6:40:29 AM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5050
Zdá se mi to, když tak mě opravte, ale nezvrhává se to tu tak trošku ve frašku?

Advertisement