:)
Megtiszteltetés, hogy újra ebben a kontextusban kerűl említésre a nevem, mert én jelen helyzetben kibicként csak :) surranópályán vagyok per-pillanat. Egy parádés költözésen vagyok "túl" ,ahol a sajna muszáj szolgáltatóváltás miatt egyéb "rugalmas" bürökratikus problémák miatt közel egy hónap kellett elteljen, hogy a bonyodalmak után az egyik legnagyobb magyar szolgáltatónak sikerűljön bekötni engem is a rendszerbe. Így csak lopva pár másodpercek alatt többnyire rizikóvállalás nélkül a biztonságot választva állítgattam (vagy még azt se) taktikákat. Éppen ezért ,mivel csak hajszálnyi az előny én tavalyból is kiindulva feddy11-et és Arsene-t se írnám le ill. ide sorolnám. Plussz még ugye ott kapaszkodik a jó öreg Patai is. :) Ellenben a taktikai csatározást ígérhetem, ki kll élni az idáig elnyomott vágyakat és az edések is úgy alakultak,hogy nyitott számpra egy új lehetőséget. Végszóként:
Nem mondom az aranyévek után(de rég volt) hihetetlen lenne újra élen végezni ebben a nagyon tehetséges játékosokkal tűzdelt "új generációs" éllovasok között is. Azt hiszem az vastagon történelem lenne, de hez el kellene költeni a csapat pénzét.
Na egy szó mint száz: Jó újra itt!