sve u svemu, ova kupovina će se meni 5x isplatit nego što vi to možete smislit. mislim na vas koji nemate nikakvog plana neg čekate svoj red da odete u prvu ligu. meni se ne čeka i radije smišljam planove kako obići čekanje od 15. sezona))Pa si zato ispao u treću))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sve u svemu, ova kupovina će se meni 5x isplatit nego što vi to možete smislit. mislim na vas koji nemate nikakvog plana neg čekate svoj red da odete u prvu ligu. meni se ne čeka i radije smišljam planove kako obići čekanje od 15. sezona))
na moju žalost nemam šta naučit. ja sam trebao za te pare koje sam dao što boljeg igrača i više nisam mogao dat a trebao sam što bolje. razloge ne znate niti vas je briga al on je samo mali kotačić moga plana. stoga, tu nemam šta naučit. uzeo bi ja igrača od 19g s ovim skliovima koje ima ovaj al nemam para zatakvo nešt. tako da bezveze kvocate tu kad nemate pojma zašto, kako... sve u svemu, ova kupovina će se meni 5x isplatit nego što vi to možete smislit. mislim na vas koji nemate nikakvog plana neg čekate svoj red da odete u prvu ligu. meni se ne čeka i radije smišljam planove kako obići čekanje od 15. sezona :)))
Crit nama buju morali podiči spomenik u ovoj ligi radi komunikacije,sa cijelim svijetom
evo, evo javljam se, kud ste toliko navalili...pokorno javljam da danas igram normal, ako je tarzan toliko jači koliko mislim da je, trebao bi me svakako i danas dobit, a ako nije ostavljam si bolji ent za sutrašnju utakmicu ako do nje uopće dođe - pa da vidimoa za drugu sezonu sam si ostavio zalihu od 2mil da vas mogu i dalje zlostavljat a da ne bankrotiram
jok, on 221, a ti 218, iznenadio sam se kad sam vidio da ima vise od tebe
ali nema veze mi se najviše žetvujemo za sve vas .....
ali nema veze mi se najviše žetvujemo za sve vas ..... Žetvuješ se?)))