Už je na trhu :) Hodně dobrý hráč. Souhlasím, že na SF by se dali trénovat i hráči s potenciálem 5. Problém je takové hráče udat. Nebo vysvětlit majiteli, že se vyplatí ho trénovat. My jsme udělali tlustou čáru s potenciálem na hranici 6. Vůbec máme problém vytrénovat SF pro U21.
Navíc váš Bžoch by nesplňoval Caprfildovi parametry na SF, protože má nízké ID a REB. Já když jako nováček vytáhl hráče Przemysław Chochoł
(35635516). Tak mi bylo řečeno, že ho mám trénovat jenom pro sebe, dokud neseženu něco lepšího. Teď co jsem nabral trochu zkušenosti vím, že z něj pro účely U21 šlo udělat parádní SF. Aktuální součet 88 a to jsem ho asi půl sezóny vůbec netrénoval.
Nedivil bych se, kdyby se Bžoch prodal i za 2M. Určitě bychom si z vás měli vzít příklad a nejenom v tomhle :)
Edit: Ještě jedna věcná poznámka... Tvrdíš, že pracujete v U21 s hráči potenciál 5-6. Kromě Bžocha jsem u vás v U21 našel pouze 1 dalšího hráče s potenciálem 6. Z toho mi vychází, že Bžoch bude spíše výjimka, než že by se jednalo o nějakou koncepci, ale zkus mě vyvést z omylu.
Last edited by vajns at 1/29/2016 7:38:42 AM