Glej zaradi neresnosti prejšnega selektorja si prišel v Vietnam! Seveda kot selektor si v če omenimo preteklost američan.
Letos ne moreš narediti nič brez zamere samo kakšen Afrika bi bil sposoben čudežev a on pač ni kandidiral.
V tej skupini so države v katerih je nacionalna zavest bolj razvita od naše (ne leti na tebe ,da ne bo pomote razen če se motim a upam ,da ne) in selektorji delajo vse ,da igrajo najbolši igralci. Pri nas pa ne ,da bi klub ,ki se je pritožil , da ima njegov igralec boljše skile (tebe takrat ni bilo) , da zahteva obrazložitev zakaj ne igra. Ne samo to ,da ni dobil obrazložitve pač pa so še mene napadli ,ker sem rekel ,da me to moti. In ker bb poteka potem načelu ,če zmagujemo dobimo sčasoma lažje nasprotnike , če pa zgubljamo pa čedalje težje se imaš pravico lepo zahvaliti prejšnemu selektorju ,ker bo letos čudež ,ker ni dajal najbolših v igro , da bo letoš vsaka zmaga čudež!
Vseeno pa to ni razlog , da se ne pohvali trenutno najbolši klub na levi strani tudi lansko leto za spremlanje tekem ter zmage. Čeprav jih glede na kakovost nasprotnika lažje dosega pa jih kakšen drug klub ali selektor ne bi znal doseči.
Vesel sem , da je Afriko , ki je kot prvoligaš zelo veliko dosegel zamenjal klub ,ki se trudi po svojih močeh. Za ta klub se ve ,da se trudi naslednji ,ki bo protikandidat ,če zmaga bo imel lažje delo naprej ,če pa ne pa bomo obdržali za članskega selektorja res dobrega manager_rja....lp