BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.874 in reply to 124401.873
Date: 12/26/2010 4:12:34 AM
Overall Posts Rated:
112112
Έτσι μπράβο, αυτή ήταν απάντηση αντάξια του Εθνικού επικριτή.
Όταν με χαϊδεύεις χαλιέμαι και ήθελα να σε τσιγκλήσω λίγο για να γίνεις πιο σκληρός απέναντί μου.
Θα σου δώκω και μπαλάκι, επηρεασμένος από το πνεύμα των Χριστουγέννων :O
Πάντως για τη "βοήθεια¨, που ανέφερες, εκτός του ότι "βοηθιέται" η Εθνική και όχι εγώ, μιας και όπως ανέφερες πολύ σωστά είμαι απλά διαχειριστής της για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός...
Να σου θυμήσω... (124401.711).
Απλά σε άκουσα και πρέπει να παραδεχτώ πως είχες δίκιο!!!!!
Μας σκέφτεσαι να κάνουμε παρέα και μεις κάποια στιγμή?

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
124401.875 in reply to 124401.874
Date: 12/26/2010 4:36:34 AM
Overall Posts Rated:
303303
πολυ γρηγορα με επιβεβαιωνεις σχετικα με τις υπεκφυγες , ποιος τις κανει.

στην ερωτηση σου η απαντηση ειναι φυσικα και οχι ... γιατι επειδη εχω κατσικακια παει να πει οτι ειμαι και ζωο και να κανω παρεα με το αλλο ζωο ?

α και σχετικα με το μπαλακιον επιτηδες το εκανες ειχα 64 ... τωρα μου το χαλασες

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
124401.879 in reply to 124401.876
Date: 12/26/2010 5:56:55 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
2 μερες δεν μπηκα και αυτα που εγιναν δεν μπορω ακομη να τα πιστεψω!.....κατζα μεγαλη επερισκεψια νομιζω η κινηση σου να παρεις τα λιμα του μαρτιου στην Εθνικη?.....στην ουσια εκανες μια τρυπα στο νερο γιατι και αν κυνδυνευει οικονομικα δεν θα τον σωσουν 30 χιλιαρικα την εβδομαδα!.....αντιθετως χαλασες αυτο που με τοσο κοπο εχτισες... το δικο σου image?
Φιλε Γιαννη εχουμε μιληση ατελειωτες ωρες στο τηλ.για την Εθνικη....αν μου ελεγες τις προθεσεις σου απο πριν ξερεις οτι θα τα ακουγες μονο απο μενα και δεν θα το εκανες.....τωρα θα κανω τον πυροσβεστη γιατι πιστευω οτι σου αξιζει καποιος ρολος στην Εθνικη γιατι εκανες παρα πολυ καλη δουλεια!
Λες για τον Μαντζιο που πηρε +2 στα ριμπαουντ.....αλλα δεν λες οτι ο Πριγκας εχασε για αυτην σεζον 3 βασικα σκιλ συμφωνα με το προγραμμα του Παναγιωτη !...5-6 εχει ολα κι'ολα.

Οσο για την υποψηφιοτητα του αυτοκρατορα στης επερχομενες εκλογες θα την θεωρησω ''ανεκδοτο''....2 καρπουζια δεν χωρανε σε μια μασχαλη....

Παλιοπαιδα μου χαλατε τις διακοπες....70 ποστ με αναγκασατε να διαβασω
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement