Відпишу останній свій пост на цю тему.
Алекс, якби ти дивився матч в онлайні , як я то ти б бачив, як пробивали Бессараба, чому так це вже інше питання.Глянеш післяматчеві рейтинги і побачиш нам найбільше залетіло через кого ?Правильно через нашого Мф.Буріменко за 13 хв. взяв більше підборів, ніж усі інші за весь матч,(не разом , а окремо)+ я незнаю шо там за скіли в їхнього Центра , але 2-2 трьошки закинути це взагалі ппц.Заміна їхня по суті сильніша, їх Ц заміна закинув 6-6 Мф 6-9.
в нас Бесс закинув 4-9 за 40 хвилин!Це не показник?
Ту Лінч
Знаєш , а от це реально уже обідно читати, типу тренер фартовий, то все рендом і т.д.Була куча інших тренерів, до мене чомусь їм рендом не поміг, а мені поміг в двох матчах підряд.А коли в третьому не поміг ну то вже кіпіш почався.
І ще одне , як ти з таким складом хочеш впевнено вигравати в таких команд, як Іспанія, Естонія, Хорватія, якшо у тебе є рецепт успіху, як на нижчому настрої їх обігрувати +10-15 я радий тебе вислухати, якшо нема то не треба мені тут за рендом казати ок?
Реально таке читати обідно, типу тут тренер ніхто, він нічо не рішає, рішає форма і рендом....
П.с.на фінів нашо шось думати поставлю шонебудь і хай рендом рішає...
Last edited by GM-Armin at 8/24/2011 5:53:40 AM