Továbbra is tartom amit már sokszor, sok helyen, sok embernek leírtam. Ha valakinek van egy jó multis csapata, játsszon olyan játékot amivel kihasználhatja. Akinek nincs multis csapata, az ne játsszon olyan taktikát amihez az kell. Játsszon olyan taktikát amihez a monoskilles keret kell. Az szerintem egyértelmű, hogy a csehek multisabbak mint mi. Várható volt, hogy ezt hangsúlyozva próbálnak megverni minket egy multis nem túlzottan eltolt taktikával főleg úgy, hogy nekik nem volt mit veszteniük. Erre mi válasz képen ugyan olyan gondolkodásmóddal próbáltunk nyerni úgy, hogy közbe egy MNF-et teljesen benéztünk. Abba próbáltuk meg megverni őket amibe jobbak. Mégis milyen eredményt vártunk? a 2 pontos játéknál sokat számít a kinti benti védekezések kombója és a kinti benti skillek összessége. Sokkal többet számít, mint a higgadtan bentinél. Ebbe sokkal jobbak szerintem mint mi. Ahol megnyerhettük volna a meccset ismét, ott nem akartunk dominálni. Értem én, hogy te ilyen meg olyan taktikákat nem preferálsz mert nem szereted meg stb stb, de te jelenleg egy bivaly erős Ferrarival akarsz kaszálni menni. Nem arra való. Érdekelne, hogy ezen a héten melyik posztokon akartuk megnyerni a meccset? Ha 4-5, miért nem mentünk higgadtan közelit? Mert gondolom nem 2-3-4-es ponton akartál nyerni. Arra jobb a 2 pontos az biztos. Nem látom a következetességet abba, hogy melyik posztokon akarunk nyerni, és erre a taktikára választok megfelelő támadási stratégiát. Sose kell az ellenfélnek a mi játékunkhoz alkalmazkodnia, mindenki simán tudja játszani a saját játékát ellenünk, mert nincs nyomás rajtuk.
Hogy miért kaptunk ki ennyivel?
1. MNF -15 pont
2. Ő kinti játékot játszott, és a blanknak gondolkodnia se kellett azon, hogy kit tegyen nála bd-be, mert tálcán kínáltad neki Levi bd-be állításával a 3 kisemberes taktikát. És az ő BD-i jobbak voltak a sok futáshoz, mint Levi a 2 pontoshoz!
3. Véleményem szerint, ha egy higgadtan közeli taktikát játszol úgy, hogy sok benti embert teszel a keretbe és kevés kintit, akkor nem biztos, hogy a cseh blank működött volna, mivel lehet védekezésbe benti embert kellett volna 3-as poszton játszatnia , és az dobálhatta volna a trinyákat agyba főbe. Ha nem magasat tesz be, nem kaptunk volna 7 db 2 pontost 80%-os pontossággal.
4. A mi 2 pontosunk sokkal rosszabbul érvényesül minden esetben (ilyen kaliberű csapatok ellen)az 1:1 ellen, mintha higgadtan közelivel mennénk, ez a játékosaink képességeiből adódik. Ha már bent vagyunk erősek, miért nem erőltetjük ezt az oldalt jobban?
5. MInt fentebb is írtam, egy multisabb csapatot sose fogsz megverni multiversenyben, de azért erőltetjük ezt mint az állat.
Sokkal következetesebben kéne taktikázni szerintem. Nem csak 12 játékost betenni a keretbe, azt a blank majd teszi amit kell. Így sose fogunk megverni egy nagy csapatot sem. Nekem ez a véleményem. Valami extra kéne, ami eddig nem volt meg egy ki-ki meccsen sem. Nem mi vagyunk a világ elit, nem értem, miért vagyunk ennyire magabiztosak. Ide több kell már, ezt be kell látni.