Presne jsem zase cekal tvou naprosto pohorsenou reakci, protoze nesneses, kdyz nekdo rika neco jineho a uz vubec ne, kdyz te nekdo kritizuje, coz jsem nedelal - i jsem se te nekolikrat zastal.
Celkove si presne jen dokazal, jak jsi namysleny! To neni moje pokrytectvi. Ja jsem vcelku proti tobe nic nemel az do tech tvych povysujicich se poznamek - tos me dozral. V tvuj konec jsem doufal jen proto, aby se to trochu vyrovnalo...nijaka zast to nebyla.
Ty me urcite nenaseres, to ja v povaze nemam a klidne tady zustan, urcite vic lidi stoji za tebou nez za mnou. To jestli spadnu nebo ne, je jen moje vec a vadit mi to urcite nebude. Je to jen hra pro muj volny cas, kdyz chci v necem vyhrat, tak ve skutecne veci...tady na to nemam a muzu tvrdit, ze to neni jen schopnostma, ale zejmena casem, ktery jsem ochoten investovat.
To slovickareni si nech...ja jsem to neresil do detailu, videl jsem moznost dokoncit, tak jsem ji dal...ani nevim, kdy konci mandat, protoze jak jsi zminil, je mi to vcelku jedno. A jen souhlasim, ze mi o repre nejde...nikdy jsem nic jineho netvrdil, ale i presto jsem ochoten trenovat reprezentanty, jak nejlip to jde.
A taky si uvedom, ze jsem ti diky rekl, ze jsi nam pomahal...a ze to bylo daleko casove mene narocnejsi, nez procitat fora -bylo to vychytrale, ale uzitecne. Takze zduraznuj, zpochybnuj moje schopnosti nebo inteligenci, ale opet to dokazuje jen to jedno.
Necekal jsem od tebe takovou neobjektivnost, nerespekt a sebestrednost. Jestli jsi takovy i normalne, tak to potes...
Cau, Pavel