Jasně, že jim pošlu druhý mail, ale nereagují ani na ten. Pak jim napíše ještě Caprfild. Je to prostě boj s větrnými mlýny :) Ten kupec s nabídkou se najde právě max. u hráčů s potenciálem 10 nebo ještě 9. Zbytek se tězko udává, pokud není opravdu nabušený skillama, jako třeba Fiala
(38071733), o kterého projevil zájem dead.
Kdybych poslal 213 manažerům mail, tak si dovedu představit kdo by mi odpověděl. Navíc kdybych poslal nějaký "strojový" mail, už vidím jak bych to od zkušených manažerů schytal, že nejsem dostatečně osobní. Jenže ono to prostě nejde, nemůžu každému manažerovi poslat extra mail. Jasně teď jsem posílal taky "strojový" mail manažerům hráčů z draftu, akorát jsem měnil drobnosti jestli jde o velký talent nebo "průměrného" hráče. Samozřejmě těm manažerům, se kterými jsem už byl dříve v kontaktu tak jsem mohl poslat "osobnější" verzi oslovení.
Pak je třeba problém udat ty průměrné hráče, kdy majitel draftovaného hráče napíše sorry trénovat ho nemůžu, z celkem pochopitelných důvodů (jedná se o lepší tým z 1., 2. ligy nebo jenom nesedí do tréninku) a i když majitel je ochotný hráče prodat za hubičku, nenajde se pro něj logicky kupec.
Nechci jenom žehrat na poměry, chtěl bych rozvinout větší debatu jak, s tímhle do budoucna pohnout.