Herkese Merhaba,
Lüksemburg 58 - 112 Türkiye
Yolumuza galibiyet ile devam ediyoruz, bu maç belkide bir nevi averaj maçı gibi düşünülse'de asıl bizim için önemli olan iki maçımıza çıkacağız ve sıralamadaki yerimizi belirliyeceğiz..
Bu maç için diğer detay’lara gelirsek takımımızdaki diğer oyuncuları’da kullanabilmek adına iç oynamayı tercih ettim. Takımın ağır taşları yerlerini korudu (Eray ve Erol) onları KF.de biraz daha çok yönlü ve dengeli tip’e en iyi örneklerden biri diyebileceğimiz Şiar Kf olarak başladı.
Onun dışında bu sene ilk kez kadroda yer alan, (Formu nedeniyle ve taktiksel tercihler nedeniyle kullanamadığım) Muzaffer Bingün UF olarak başladı. P için’de iç oynamamız nedenli Ali Arif’e görev verdim.
Diğer konuya gelirsem takımın yeni isimlerinden Mesrur ve gelişimine devam eden Semih Oluk’ta aldığı dakikaları iyi kullandı diyebilirim. Özellikle Semih’in 16sayı ve 7 ribaunt’u kayda değer bir performastı. (Semih ve Mesrur dahada iyi olacak, inanıyoruz)
Bu maç için istatisliksel detaylara çok girmeyeceğim, Skor yükü olarak Muzaffer üzerine düşeni yaptı. Muzaffer’in Ribaunt desteğide gayet iyiydi. Biraz öncede belirtiğim gibi Semih güzel bir skor katkısı vererek en çok skor katkısı yapan 2. Oyuncumuz oldu.
Şiar olması gerektiği gibiydi ve görevini iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Ali Arif beklediğimden daha az ribaunt katkısı Verdi ve oyun içinde daha az görünenlerdi. ‘’Skor katkısı olarak.da oyun içerisinde daha fazla yer almalıydı bu maç biraz durgun kalanlardan yada daha fazla bireyselliğini ön plana çıkaramayanlardan oldu’’
Bu maç için yedek oyuncularımız Osman, Kayhan ve Kürşat aldıkları dadikaları iyi değerlendirenlerden ve oldu diyebiliriz.
Benzer taktik ile oynayacağımız olası maçlarda Mesrur’unda daha çok katkı vereceği günleri iple çekiyor olacağız. Gelişimine devam edenlerde ve son zamanlarda iyi atılım yapan isimlerimizden biri kendileri. Kiku hocamızında destekleri ve katkıları ile tabiki..
Bu maç için maçın adamı ismini yakın ve benzer istatikler nedeniyle seçmek zor olsa’da Yedekten gelerek takıma max destek sağlayan Semih Oluk olur diyorum bana göre. Bu maç için maçın adamı Semih Oluk ve Notra hocam..
Bir sonraki rakibimiz Slovenya olacak.. Gruptaki hem bizim yerimizi , hem onların yerini belli edecek en önemli maçlardan biri olacak.
Dolayısıyla şimdi’den zor bir maç olacağını söylüyebilirim.
Sevgi ve saygılarımla
Ernesto