A válasz(ok) egyszerű(ek):
- Nem játszott az egyik kezdő magas emberem (a másik is csak a játszott percek miatt, nem az eredeti posztján).
- A többi poszton cserék voltak kezdőnek állítva (ahol nem, ott más posztokon játszottak az edzés miatt).
- Ellazáztam alacsony csapatszellemmel (a bentmaradás szempontjából nem volt lényeges meccs).
UI1: 12-es 2 pontossal benti támadásnál elég gyatra lesz (tapasztalat). Kinti támadásnál nem fontos tényező ugyan, de az a gond, hogy akkor a többi játékos sem az, mert a centereire alapul a csapata. Nem rosszindulatból írtam (távol álljon tőlem), de akkor legalább jól védekezne, de azt sem, mert a faultgondjai miatt nem tud folyamatosan sokat a pályán tölteni. Nem nagyon tudok olyan taktikát mondani, aminél ez a játékos hatékony lenne, drágának viszont drága (de mindannyian a saját tapasztalataink alapján tanulunk).
UI2: A blokkolás nem feltétlenül csökkenti a faultok számát (az ahogy korábban írta valaki, nem látható tulajdonság alapján határozódik meg). A fizetést viszont növeli. Ha nagynehezen sikerül eladnia (sokan rájöttek erre a dologra, megfigyeltem, hogy a sokat faultoló centerekre alacsonyabb licitek vannak), akkor fog az árából jót kapni).