Ok, tehát levezetted, hogy lazával 6, mots-szal 2 (ami amúgy felmegy háromig). Akkor megegyezhetünk abban, hogy az 5 vs 6 ts-sel valótlanságot mondtál?
A mostani csoportunkban simán hozható a 3 győzelem. Szerinted ennél a másik csoportban jobb lenne lenni a feleannyi ts ellenére is. Eredményekben mérve ugye a háromnál jobb, az minimum négy. De legyen neked mondva, tehát három győzelem. Orosz és észt szerinted necces (szerintem meg fogalmazhatunk úgy, hogy felezett ts-sel lehetetlen). Marad a görög, finn, spanyol hármas. Komolyan gondolod, hogy a spanyolokat megvernénk felezett ts-sel? Nem gyanús, hogy direkt leadták a mai meccsüket, mert amúgy erősebbek voltak, mint a szerbek? Szerinted milyen hozzáállással adták fel a meccset? Szerintem nem mots-szal, de még csak nem is normállal. Ha "lecsapott" ts-t keresel, akkor a szerbeket nézd (akikkel összekerültünk amúgy).
feltételezve, hogy ma motsoltunk
Erre meg már nem is mondok semmit. Ha mi motsoltunk, akkor a franciák vajon mit játszottak, hogy erősebb hozzáállással jöttek?
Nem kell feltételezgetni, főleg baromságokat nem. Abból indulj ki, ami biztos. Az pl biztos, hogy mi ma nem motsoltunk. Az is biztos, hogy 4-es ts-ből mots hatására nem lesz 5-ös. Az is biztos, hogy mi felezett ts-sel (még ha az 6 is), nem fogjuk megverni sem az oroszokat, sem az észteket, sem a spanyolokat. Bár az nem biztos, de szerintem még a görögöket és a finneket sem vernék egyértelműen.
Innentől már csak az a kérdés, hogy most azért érveltél abszolút lehetetlen dolgokkal, hogy Domiba beleköss, vagy azért mert tényleg így gondolod. Ha a kötözködés volt a cél, akkor nincs miről beszélni, mert úgysem lesz belőle értelmes beszélgetés/vita, érvek híján. Ha komolyan gondoltad azt, hogy mots hatására nő a ts, hogy mi ma motsoltunk, miközben a franciák erősebb hozzáállással jöttek vagy hogy felezett ts-sel mi megverjük a spanyolokat, akkor megint nincs értelme játéktechnikai beszélgetésbe bonyolódnunk, legalábbis amíg tisztába nem jössz a játék alapjaival.