BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 V.

U21 V. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
246064.878 in reply to 246064.877
Date: 2/17/2014 7:18:05 PM
Overall Posts Rated:
350350
1. kérdést már 2* leírtam nem fogom harmadszor is. olvasd vissza felhúzzuk 11-ig majd mots (belorusz) = 6 újabb mots (fritz) = 3, ami mára 4 -re megy fel és ha ma (csigások) laza volt, akk kb 6 a ts.

2. mivel át lettünk verve, ezért nem mindegy, ha pl 6 ts*-ről indulunk a csopoprtnak (jelen valódi helyzet egy feltételes mai mots után) vagy 2 **-ről, ha zsinórban 3 mots volt.(mint ahogy hála ég nem volt..)
amúgy meg normálről beszélek alapból, de ha motsolunk TUTI nem tudnak átb..ni minket.

*: tegyük fel ma meccs előtt 11 ts
**: ld 1-es pontot kiegészítve, hogy 4-et is feleznénk és esne 2-re...

6-ts sel is lehet 2-3 EB meccset hozni, ha jó a sorsolás. Egy "könnyebb " csoportban erre még sansz is lett volna
3 nyert meccsel meg jó esetben 1-2. helyen zárhatunk ha mégsem, akkor 3. selejtezős helyen.
Marhára nem mindegy olasz/ lengyel ellen (ők is full közeli ts) nyomni vagy egy mai motsos 2. helyezett ellen a könnyebb csoportban!

Domival semmi bajod

alapvetően elvi kérdésekben nem értek egyet emberileg a neveletlenségét, hogy nem olvassa a levelem,azon túl nincs bajom vele.
és az nem kifogás, hogy valaminek a következménye. . alapvető emberi viselkedési normákat minden esetben illik betartani, nincs semmilyen kifogás sohasem! Ha én nem csípek vkit, akkor sem hagyom szó nélkül levelét nemhogy olvasatlanul.. nem vagyok ugyanis neveletlen ember!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/17/2014 7:31:50 PM

This Post:
00
246064.879 in reply to 246064.878
Date: 2/17/2014 7:26:05 PM
Overall Posts Rated:
310310
1. Dehogy válaszoltad meg, megint leírtad a lazát. Csakhogy én kimondottan a mots számítást kérdeztem. Tehát meccs előtt 4-es ts (te mondtad), meccsen mots, abból hogy lesz következő hétre 5-ös ts? Ezt még nem írtad le, de ha mégis, csak linkeld be a hozzászólást és akkor nem kell újra begépelni. És még egyszer: nem azt kérdeztem, hogy lazával hogy lesz belőle 6-os, az jó számítás. Az a kérdés, hogy mots-szal hogy lesz 5-ös a ts, ha meccs előtt 4 volt.

2. Most komolyan, ennyire bonyolult a kérdés? A másik csoportban lévő 5 csapatból (a franciákon kívül, mert ugye akkor az ő helyükben lennénk ott) melyik négyet vernénk meg fele ts-sel? Nem kell Ádámtól és Évától kezdeni, erre az egy kérdésre válaszolj, négy országnévvel. Hadd legyen egy jó napom.

Remélem a kiemelések segítenek értelmezni a kérdéseket.

Don't feed the troll
This Post:
00
246064.880 in reply to 246064.879
Date: 2/17/2014 7:44:19 PM
Overall Posts Rated:
350350
Levezettem előbb mi van ha 2-őt meg mi lenne ha 3-at motsoltunk volna. Olvass vissza!!!
egyik esetben ma lenne 6 (ct-ct tie), másik esetben (ct ct ct)meg 2 ts-ünk

3 hozható meccsről beszéltem nem 4-ről!!! Még a legjobbak is megszenvednek 4 győzelemért, meglásd

tehát másik csoport, 6 ts-sel kezdve feltételezve, hogy ma motsoltunk és csakis ma előtte sohasem!
Az esetben a spanyol, finn és görög is verhető sztem , az orosz és észt meg necces

észt
spanyol
magyar
orosz
görög
finn

mivel nem tudom mi a meccs sorrendet ezért nem tudok hozzáállást mondani de lenne benne 1 mots a vége felé a 2 "verhetetlen" előtt és mondjuk 2 normál előtte utsó meg kötelező mots lesz ami lesz alapon (bár sztem orosz/észt is az nyomna és akkor szevasz nekünk..)
Azt viszont nem néztem meg kinek mennyi a ts-e a feltételes ellenfelek közül. Gyanítom ott is van egy-két "lecsapott" ts

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/17/2014 7:50:46 PM

This Post:
00
246064.881 in reply to 246064.880
Date: 2/17/2014 8:01:46 PM
Szepiz Playground
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Huu gyerekek ez nem semmi kis szosszenet volt igy reggel munkaba menet a buszon olvasva. Csodas elmeny minden masra meg ott a master card:)
Domi .mester gratula!
En erzem ahogy meghajlik a ter itt valami lesz.

This Post:
00
246064.882 in reply to 246064.880
Date: 2/17/2014 8:10:03 PM
Overall Posts Rated:
2222
A(z elméletbeli) meccs sorrend:

Észt
Orosz
Görög ( ami szerintem Horvát )
Spanyol
Finn

Last edited by Hegeace at 2/17/2014 8:22:51 PM

This Post:
00
246064.883 in reply to 246064.880
Date: 2/17/2014 8:23:42 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ok, tehát levezetted, hogy lazával 6, mots-szal 2 (ami amúgy felmegy háromig). Akkor megegyezhetünk abban, hogy az 5 vs 6 ts-sel valótlanságot mondtál?

A mostani csoportunkban simán hozható a 3 győzelem. Szerinted ennél a másik csoportban jobb lenne lenni a feleannyi ts ellenére is. Eredményekben mérve ugye a háromnál jobb, az minimum négy. De legyen neked mondva, tehát három győzelem. Orosz és észt szerinted necces (szerintem meg fogalmazhatunk úgy, hogy felezett ts-sel lehetetlen). Marad a görög, finn, spanyol hármas. Komolyan gondolod, hogy a spanyolokat megvernénk felezett ts-sel? Nem gyanús, hogy direkt leadták a mai meccsüket, mert amúgy erősebbek voltak, mint a szerbek? Szerinted milyen hozzáállással adták fel a meccset? Szerintem nem mots-szal, de még csak nem is normállal. Ha "lecsapott" ts-t keresel, akkor a szerbeket nézd (akikkel összekerültünk amúgy).

feltételezve, hogy ma motsoltunk

Erre meg már nem is mondok semmit. Ha mi motsoltunk, akkor a franciák vajon mit játszottak, hogy erősebb hozzáállással jöttek?

Nem kell feltételezgetni, főleg baromságokat nem. Abból indulj ki, ami biztos. Az pl biztos, hogy mi ma nem motsoltunk. Az is biztos, hogy 4-es ts-ből mots hatására nem lesz 5-ös. Az is biztos, hogy mi felezett ts-sel (még ha az 6 is), nem fogjuk megverni sem az oroszokat, sem az észteket, sem a spanyolokat. Bár az nem biztos, de szerintem még a görögöket és a finneket sem vernék egyértelműen.

Innentől már csak az a kérdés, hogy most azért érveltél abszolút lehetetlen dolgokkal, hogy Domiba beleköss, vagy azért mert tényleg így gondolod. Ha a kötözködés volt a cél, akkor nincs miről beszélni, mert úgysem lesz belőle értelmes beszélgetés/vita, érvek híján. Ha komolyan gondoltad azt, hogy mots hatására nő a ts, hogy mi ma motsoltunk, miközben a franciák erősebb hozzáállással jöttek vagy hogy felezett ts-sel mi megverjük a spanyolokat, akkor megint nincs értelme játéktechnikai beszélgetésbe bonyolódnunk, legalábbis amíg tisztába nem jössz a játék alapjaival.

Don't feed the troll
This Post:
33
246064.884 in reply to 246064.837
Date: 2/17/2014 11:32:38 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Gratulálok a vereséghez! ha ez jólesik..

Nyert meccs után mikor sikerült billentyűzetet ragadnod, hogy gratulálj? Sajnos ilyen esetre nem emlékszem. Bezzeg, ha lehet fikázni valakit, akkor te vagy az első, aki élő célponttal helyettesíti a köpőcsészét.
Túlpörögtél, fáradj át légy szíves az ' Szócséplés és agymenés' topikba. Bárhol máshol folytatod, törölni fogom. Köszönöm az együttműködést!

From: deakdzso

This Post:
00
246064.885 in reply to 246064.884
Date: 2/18/2014 1:27:33 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Még esetleg annyit kérhetnék a válogatott érdekeire hivatkozva, hogy bizonyos hozzászólásokat törölj, amik arra utalhatnak TS ügyben, amiről még gondolkodni sem szabadna külső olvasóknak? (a mindent tudó, lecsalózó, hazugozó részre és környékére gondolok). És természetesen ezt a hozzászólást is utána. Tudom hogy alapjaiban nem sért szabályt TSről beszélni, de ha nem muszáj ne legyünk saját válogatottunk ellenségei.

From: Mikhail

To: Domi
This Post:
22
246064.886 in reply to 246064.885
Date: 2/18/2014 1:35:24 AM
Overall Posts Rated:
188188
Kellet ez a "pofon". Tanulhatunk belőle.
-Ne egyezkedj.
-A mérkőzésből látszik rossz MNF és ránk védekezett taktika gyengébb hozzáállás és csak -10 lett a vége. Tehát egyiket nem találja el "sima liba" a mérkőzés. Ez azért mutatja mennyire is erős a csapat.

From: Domi

This Post:
00
246064.887 in reply to 246064.886
Date: 2/18/2014 2:28:41 AM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
persze minden vereségből lehet tanulni...
ezt a meccset ha nem ír rám akkor normálozom, ő meg szépen lemotsolta volna.
látszik hogy érezte hogy nem győzhet azonos hozzáállással, nekünk ez a meccs a továbbjutás tekintetéből tét nélküli volt , nekik nem. utólag se bánom hogy elfogadtam, sztem ugyan itt lennénk most normállal csak kevesebb TS-el.

feladat adott , innen kell továbbmenni :) aztán ha nem sikerül jöhetnek a kritikák ismét .
sorrend:
Lett
Izrael
Olasz
Szerb
Lengyel

This Post:
00
246064.888 in reply to 246064.858
Date: 2/18/2014 3:12:19 AM
Overall Posts Rated:
4141
Szerintem is tökéletes volt a laza... De természetesen lehet, hogy te megint jobban tudod...

Advertisement