BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým II

Národní tým II (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160618.879 in reply to 160618.876
Date: 10/6/2011 4:30:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Čekal jsem, jak se na dobře mířenou ránu ozveš a nezklamal si :-)

Užij si hodně štěstí při tom hraní a třeba se ti i jednou poštěstí, že vyhraješ titul. Snad tě to bude těšit, když vyhraješ proto, že všichni byli ještě horší než ty a ne proto, že ty jsi byl tak dobrý, že na Tebe nikdo prostě nestačil. I když osobně si myslím, že spíše dříve spadneš než vyhraješ titul, protože tě nikdo nebude vodit za ručičku a postupně se v tom utopíš.
Na příkladu VS a Německa je vidět, že vůbec nevíš, o čem píšeš. Ale rozebírat se mi to snad ani nechce.
Dokonce si ani nepochopil, o čem si hlasoval, my jsme nehlasovali o této sezoně, ale o příští, protože až po ní mi končí mandát.
Za poslední větu skoro uvažuju, že bych všechno přehodnotil a pokračoval, jen abych tě nasral ;-) Navíc se z tebe vyklubal pěkný pokrytec, který se nezdráhá dlouhodobě tahat rozumy z někoho, koho prý nemůže vystát. Byl si jeden z nejaktivnějších mých dopisovatelů ... a z těch aktivních navíc asi jediný, na kterém bylo jasně vidět, že mu jde jen o prospěch svého týmu. Že do repre tlačí své hráče jen kvůli příjmům ze suvenýrů a výsledky NT jsou mu úplně ukradené.

Last edited by rwystyrk at 10/6/2011 4:35:37 AM

This Post:
00
160618.880 in reply to 160618.879
Date: 10/6/2011 4:45:08 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Takže dle informace od BB neexistuje cesta k novým volbám. Jedinou možností je náhrada druhým ve volbách (mpesa), a to jen za speciálních podmínek (zbotování, bankrot nebo zabanování) a i v těch případech potrvá náhrada novým trenérem několik týdnů.
Z toho teda plyne, že bude nejlepší, když jako oficiální trenér dokončím volební období (tahle a příští sezona), ale jak jsem psal, chci dát prostor, aby neoficiálně vedl reprezentaci v příští sezoně někdo jiný. Já budu jen vykonavatel jeho pokynů, byť by chtěl nastavit třeba CT proti Barbadosu první zápas sezony.
Teď tady založím 2 vlákna pro volby, které jsem avizoval (volební řeč a diskuze).

This Post:
00
160618.881 in reply to 160618.879
Date: 10/6/2011 6:04:19 AM
Overall Posts Rated:
913913
Presne jsem zase cekal tvou naprosto pohorsenou reakci, protoze nesneses, kdyz nekdo rika neco jineho a uz vubec ne, kdyz te nekdo kritizuje, coz jsem nedelal - i jsem se te nekolikrat zastal.

Celkove si presne jen dokazal, jak jsi namysleny! To neni moje pokrytectvi. Ja jsem vcelku proti tobe nic nemel az do tech tvych povysujicich se poznamek - tos me dozral. V tvuj konec jsem doufal jen proto, aby se to trochu vyrovnalo...nijaka zast to nebyla.

Ty me urcite nenaseres, to ja v povaze nemam a klidne tady zustan, urcite vic lidi stoji za tebou nez za mnou. To jestli spadnu nebo ne, je jen moje vec a vadit mi to urcite nebude. Je to jen hra pro muj volny cas, kdyz chci v necem vyhrat, tak ve skutecne veci...tady na to nemam a muzu tvrdit, ze to neni jen schopnostma, ale zejmena casem, ktery jsem ochoten investovat.

To slovickareni si nech...ja jsem to neresil do detailu, videl jsem moznost dokoncit, tak jsem ji dal...ani nevim, kdy konci mandat, protoze jak jsi zminil, je mi to vcelku jedno. A jen souhlasim, ze mi o repre nejde...nikdy jsem nic jineho netvrdil, ale i presto jsem ochoten trenovat reprezentanty, jak nejlip to jde.

A taky si uvedom, ze jsem ti diky rekl, ze jsi nam pomahal...a ze to bylo daleko casove mene narocnejsi, nez procitat fora -bylo to vychytrale, ale uzitecne. Takze zduraznuj, zpochybnuj moje schopnosti nebo inteligenci, ale opet to dokazuje jen to jedno.

Necekal jsem od tebe takovou neobjektivnost, nerespekt a sebestrednost. Jestli jsi takovy i normalne, tak to potes...

Cau, Pavel

This Post:
33
160618.882 in reply to 160618.881
Date: 10/6/2011 6:40:29 AM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5050
Zdá se mi to, když tak mě opravte, ale nezvrhává se to tu tak trošku ve frašku?

This Post:
00
160618.883 in reply to 160618.882
Date: 10/6/2011 6:55:45 AM
Overall Posts Rated:
33
Zdá se mi to, když tak mě opravte, ale nezvrhává se to tu tak trošku ve frašku?

Už je to nuda. Pokud to někdo chce zabalit, ať to udělá a je to. Ale dělat tady kvůli tomu milion anket atd. je blbost. Na druhou stranu ho nemá nikdo právo hodnotit.

This Post:
00
160618.884 in reply to 160618.881
Date: 10/6/2011 7:02:03 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Říkej si tomu třeba namyšlenost, myslím, že ale fakta (výsledky) hovoří jasně. Kdyby za mnou nebyly výsledky, pak bych to označení namyšlenosti chápal, takhle je to podle mne mimo mísu, jen jsem natvrdo napsal, jak to doopravdy je. Aby si to nebralo osobně příliš moc lidí, tak upřesňuji, že jsem myslel hlavně manažery, kteří začínali zhruba stejně se mnou. Mezi těma, co začali později, určitě jsou manažeři, kteří své týmy vedou kvalitně, jak moc kvalitně a kteří z nich lépe než ostatní, to ukáže až čas.
Jestli spadneš není jen tvoje věc, protože se místo tebe může dostat do ligy někdo, koho tam ostatní (a teď vůbec nemyslím sebe) uvidí raději a s kým se budou střetávat raději.
Inteligenci nikoho jsem nezpochybňoval, že je to o čase apod., s tím se nedá než souhlasit, ale tohle všechno dělá obraz, který já nazývám, že se v tom někdo plácá. Úspěch tady je o vhodném sladění schopností a času. Jestli problém času je třeba i 90% manažerů a problém schopnosti u 50% nebo jsou to nějaké jiné čísla, si netroufám odhadovat.

This Post:
00
160618.885 in reply to 160618.883
Date: 10/6/2011 7:06:36 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Hmm, taky dobrý, když v jedné větě něco napíšeš a v druhé to popřeš.

This Post:
00
160618.886 in reply to 160618.885
Date: 10/6/2011 7:15:32 AM
Overall Posts Rated:
33
Hmm, taky dobrý, když v jedné větě něco napíšeš a v druhé to popřeš.

Ale vůbec ne.

1) Chceš skončit? Ok, udělej to a konec. Je to jenom tvoje volba, tak proč tady kvůli tomu dělat takový humbuk.
2) Ty negativní reakce jsou jenom vyústěním tvého přístupu k věci, to ale ještě neznamená, že na to mají ostatní právo, protože - opakuji - je to jenom tvoje volba.

This Post:
00
160618.887 in reply to 160618.886
Date: 10/6/2011 7:41:56 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Protože byť už to člověk nechce dělat sám, tak chce dá možnosti někomu jinému to dělat. Můžu samozřejmě teď zavřít browser a už se nepřihlásit, za 6 týdnů zbotuju, cca. za 8 jmenují mpesu trenérem. Jestli si opravdu myslí většina, že je to ideální řešení, tak to klidně můžu udělat.

This Post:
33
160618.888 in reply to 160618.886
Date: 10/6/2011 7:43:28 AM
Overall Posts Rated:
2121
Rwystyrk je perfekcionista.
A když už se rozhodl skončit s kariérou šéfa NT, chce to udělat po svém, řízeně a s kontinuitou. Snaží se najít nástupce, dokonce nabízí pomoc a zaučení. A protože chce skončit co nejdřív, jedná s BB i GM o možných předčasných volbách. To je snad v pořádku, ne?

Buďme pozitivní a pojďme dál. Pojd'me najít řešení. Pokud jsem dobře pochopil, jediná možnost je, že rwystyrk doklepe poslední období u kormidla a až pak budou volby. Fajn, takže doufejme, že to rwystyrk ještě chvilku vydrží a nezbotuje. A jestli během té doby někoho zaučí, jedině dobře.

A až potom si můžete v předvolebních vláknech po sobě vztekle plivat. Do té doby zkusme zachovat klid a najít optimální řešení. Je to zájmu naší reprezentace.

From: Morous

This Post:
22
160618.889 in reply to 160618.888
Date: 10/6/2011 8:05:39 AM
Overall Posts Rated:
8181
Tady o kurvu fakt nezavadíš:)

Osobně díky za vše a hodně štěstí v osobním životě.

Advertisement