BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122394.88 in reply to 122394.87
Date: 12/16/2009 8:07:55 AM
Overall Posts Rated:
88
Ajde da sumiram :
- Prvo, ja sam obrisao dosta postova koji nisu u vezi sa temom, cisto da bi neko ko se dvoumi oko glasanja mogao da procita samo relevantne postove jer je topic vec dovoljno veliki.
- Samuraj je kandidat za selektora ispred strucnog staba koji je nabrojan i plus je tu veliki broj skauta cija je uloga poslednjih sezona bila vise nego znacajna. Odluku za kandidaturu bas njega nije doneo ni GM ni on sam vec clanovi SStaba.
- Au pa gde si bio ti do sad da nam kazes za farme, da se to tako radi :):) Npr. taj predlog sam ja izneo druze pre formiranja strucnog staba, verovatno pre nego sto si poceo da igras buzzer. Posto ovo nije tema o farmama ne bih dalje komentarisao.
- Ono sto ja znam je da je repka u usponu od uvodjenja SStaba ma sta ti mislio. Igraci su bolji, skauting je bolji. Nas rejting je bolji i nadam se da ce se repka i dalje razvijati. Ja sam siguran da je npr. Flavius ulozio makar 4 puta vise vremena za U21 (kao bitnu stavku za bolji rad repke kasnije) nego velika vecina igraca za svoj tim!

This Post:
00
122394.89 in reply to 122394.88
Date: 12/16/2009 8:14:13 AM
Overall Posts Rated:
122122
Flavius ulozio makar 4 puta vise vremena za U21 (kao bitnu stavku za bolji rad repke kasnije) nego velika vecina igraca za svoj tim!
Za ovo sam i ja svedok. Imam history na skypeu gde moze da se vidi da sam ga i u pola noci cimao da ga pitam za savet oko necega i pretpostavljao da ce da odgovori tek ujutru medjutim, odgovor je stigao u roku od 2 sekunde!
Sad je taj kupljeni igrac mozda i najkompletnije krilo u U21 ;)
Voleo bih da na kraju izbora vidim poruke na ovoj istoj temi gde ce glavni kandidati za selektora da se udruze u radu sa reprezentacijom ...

Last edited by LA-popeye91 at 12/16/2009 8:15:52 AM

Fair play!!!
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
122394.96 in reply to 122394.92
Date: 12/16/2009 9:06:53 AM
Overall Posts Rated:
9393
a da malo manete goluba i svadja sa njim?

realno, 90% ljudi koji ce glasati na izborima, prati situaciju na forumu, zna kakve je gluposti iznela grupica "golub & co", te zna da im zapravo nije ni stalo do repke, vec se izdrkavaju nad ostalima svojim krstashkim pohodom protiv gm-a

daljim nasedanjem na njegove provokacije i uopshte bilo kakvim trudom da mu se odgovori, argumentovano ili uvredljivo, samo njemu chinite uslugu, jer koliko god se neko ustrchavao, jednom ce uspeti da isiluje tudje zivce i popiti reakciju koja ce na kraju kompromitovati samo struchni shtab i samuraja... ustvari, uspece da u stranu skloni sve pojedinachne i reprezentativne uspehe pojedinaca koji su do sada vodili repku, a akcenat stavi na njihovim ispadima, iako su oni posledica nerviranja od strane jednog pubertetlije

u principu, nece bb srbija nishta izgubiti ako selektor postane i superstar ili kotoor, jer su obojica (dokazano) dobri treneri... ali, nema potrebe da zbog gluposti se smeni garnitura koja je imala rezultate do sada - ako moraju da se smene, nek se smene zbog rezultata!

dakle, batalite njegovo laprdanje

@golub:

ako ti je toliko dosadno, idi na razne sajtove tipa poljubac.com (ili kako vec), pa tamo muvaj ribe feat. klonove, ako ishta, vezbacesh se za kasnije godine kad treba to sprovesti u praksu... ovako, samo zagadjujesh temu, zivcirash ljude koji su mnogo vishe ovde i mnogo vishe dali repki od tebe, te ostalima ubijash zelju da posecuju forum... i to forum koji je do tvoje pojave ovde bio apsolutno najpozitivniji forum koji sam ja video na internetu - chak i medju ljutim rivalima je uvek bilo poshtovanja, zdrave konkurencije i zajebancije... skapiraj to ili batali ovu igru i pochni da igrash fm 2010, jer tu bar necesh imati problema sa drugim ljudima (a pokazao si da si konfliktna lichnost, bar ovako sajber)

EDIT: Boldovano i podvuceno od strane GM_Laimbeer40

Last edited by Laimbeer40 at 12/16/2009 9:15:40 AM

From: Jabus

This Post:
00
122394.97 in reply to 122394.94
Date: 12/16/2009 9:13:00 AM
Overall Posts Rated:
9393
i to nije uspeh... ja sam u svojoj drugoj sezoni igrao polufinale trece lige, u koju sam doshao te sezone, a mozda bih ishao i dalje da sam imao prednost domaceg terena (koju sam izgubio igrajuci glupi tie u poslednjoj, odluchujucoj tekmi sezone)... i da ne ispada da se hvalim, svako ko iole ozbiljnije igra ovu igru, uradio bi to isto (bar ulazak u plej of), jer u svakoj diviziji trece lige su polovina botovi i slabo aktivni korisnici

This Post:
00
122394.98 in reply to 122394.95
Date: 12/16/2009 9:15:42 AM
Overall Posts Rated:
7070
gomila spama a oba GM spavaju...:)
ocekivani izbori,sve vec vidjeno(naravno recept koji dobija ne treba menjati)
nemam pitanja(posto odgovori nisu ni bitni)
ovde se redovno pobedjuje sa malim brojem glasova(oko 20-tak)(prijavljenih menadzera u Srbiji ima preko 700-treba misliti o tome)
glasam za KOOTOORA...ostali neka to urade po svojoj savesti
toliko od mene...kraj!

Last edited by BUM BUM at 12/16/2009 9:16:06 AM

Advertisement