Doveo Gambou. Javi mi se portugalski izbornik da dal ću pazit na formu i šta ću trenirat. A igrač nije ni u repki. Kaže da ako mu skoči dodavanje za 2 i unutarnji šut za 3 da će uć u repku. hahahaahahah Ima 27 god. i 190cm . Za to mu treba 2 sezone treninga hhaahahahahahahahah Još mi predlaže da treniram one on one hahaahaaha
Dosadno mi je tamo , ja dolazim kod vas. ;) Tamburinu treba malo vrermena da se uhoda, ali glavni razlog šta ti ekipa loše igra je jer nemaš dobrog playa. Ne vidim ti ocijene pa samo pretpostavljam, ali ako se ne varam Tamburinu je dodavanje 10, tako da on nije za playa, barem ne za 2. ligu. Taktički isto radiš sitne greške,ne mogu ni to znati 100%,je ne vidim ocijene,ali ovako od oka. :P Prodajem ti ja jednog playa jeftino :P
Dobar je, nema izdrzljivost (3), ali nemam trenera pa se uklapa u trening :P. 480k sitnica,a za razliku sta bi trebao dobit od prodaje ovog sta imam taman za pokrit plaću. :)
Slažem se. Taktičke pogreškice male, al dobro. Ray, moje mišljenje je da previše prilagođavaš sve živo za Mileta umjesto za ekipu. Prilagodi ekipi pa će Mile odraditi svoj dio posla. Možda mentalno nije jak i ne može se nositi s pritiskom leadera.))