Ezt most biztos tőlem akartad kérdezni? Nem én érzem problémásnak, ha valaki úgy dönt, hogy nem áll szóba valakivel, őszintén szólva tökéletesen megértem a döntését, nekem is volt olyan, hogy nem álltam szóba valakivel, mert úgy éreztem, nem éri, nem érdemli meg. Amúgy felőlem mindenki úgy játszik, ahogy akar.
Az utolsó kérdés jó, de erre is csak azt tudom mondani, hogy akkor ignorálni kell, ha bírja az ember. Én pl nem tudom ezt megtenni, illetve egyes múltbéli események tapasztalatából okulva nem is akarom. Nem igazán tudok más módszert, amit tenni lehetne ellene. Én nem jelentgetek fel senkit, nem panaszkodom, nem kérek GM-ek, BB-k segítségéből, úgy érzem, magam is le tudom rendezni ezeket a dolgokat. Ha valaki rosszindulatúan vádaskodik, akkor ellentmondok, ha valótlanságokkal érvel, akkor akár ezerszer is elmondom, hogy (finoman szólva) nem mond igazat, ha olyan dolgokat mond, amiből az jön le, hogy a játék alapjait sem érti meg, akkor egy ideig megpróbálom elmagyarázni, utána max azt mondom, hogy ez így felesleges, ha valaki számomra nem elfogadható stílusban ír, max úgy válaszolok neki. Ennyit lehet tenni, éljen az itt is erősen félreértelmezett liberalizmus (nem politizálásképpen mondom).
Don't feed the troll