in conditiile in care vei reusi sa ramai si sezonul urmator in RBBA sunt curios daca vei reusi sa iei campionatul. lupta va fi mai puternica decat acum. Brigada si Nankatsu vor avea un loc asigurat in PO. Eu voi avea o echipa mai echilibrata dupa acest sezon, deci voi avea obiectiv sa fiu mai sus de locul 5, si daca mai vine si Carbo atunci sa vezi batatie doar pentru a prinde un loc in PO. in fine sunt doar niste presupuneri pentru sezonul urmator. Sezonul acesta e relativ clar, cel putin din punct de vedere al echipelor din frunte. Nankatsu si Brigada isi vor disputa locurile 1-2 (probabil Nankatsu va fi pe primul ca si-a luat si o rezerva cu destul de multe secundare, iar Brigada e secerat de accidentari), iar eu si South Town locurile 3-4, locul 5 eu zic ca e al oricui, la fel si locul 8, asta daca cineva nu face modificari majore in lot. Eu cred ca tu ajungi de 8 daca nu vei face niste achizitii. acum depinde si cat de multi castiga de la noi. tu te risti si astepti sa vina returul, dar s-ar putea ca in retur sa fie tarziu si sa se mai intareasca si restul.